Prosím pomůže nám někdo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Jozef119 píše: Více
Hlavně mít na vše argument že? Proč chlap začal pracovat až nedávno? Co dělal do té doby.. proč nemá k zaměstnání ještě brigádu?
@Jelitoo píše: Více
Ne nemate pravdu na donio je vse řadne doložene overene než sbirku spusti ja musela dokladat papiry o invalidite rodne listy smlouvu z azylu atd…
- Upravit
Vždyť jsi v té minulé diskuzi psala, že krom ID máš i příspěvek na péči, což zase tak málo není.
A manžel začal pracovat teprve nedávno to do té doby dělal co?
Působí to zvláštně. ![]()
Nemám problém přispívat a přispívám ráda, ale musím v tom vidět nějaký smysl pro sebe.
Ale super, že Ti sbírka na pračku běží ok.
@Snopy123 Tohle je diskuzní fórum, a ne charita. Já ráda pomůžu tam, kde to má smysl, ale tady ho prostě nevidím. Exekuce – za ty si můžete sami. Ano, může se to stát, ale musím se k tomu nějak postavit, a ne čekat, co mi kdo dá, žebrat a ještě se divit, že nikdo nepomáhá.
@Jelitoo píše: Více
Protože o mne pecuje když jsem i validni ve druhem stupni a jsem zavisla na peči druhe osoby
- Upravit
@Jozef119 jenze lidí, kteří natahují ruku, je strašně moc. A to i těch, kteří si prostě mohou pomoci sami. Je mi líto. Vy chcete přijít lehce k poměrně zbytečné věci jako je nová pračka se sušičkou. Proč? Na vašem místě bych dala poptávku na fb - pračku za odvoz. A sušila venku, třeba. To by bylo pokorné. A tak si řeknu - kdoví jak je to teď. Je mi líto, ale ne.
Argument mit nemusim teda ja myslela když to človek vic vipiše že ma vetsi sanci tak prestanu odpovidat ![]()
- Upravit
Jasně, vždyť je to logické napsat sem a žádat o peníze - všichni vám je ihned pošlou ![]()
@Jozef119 A má ten nejstarší nějakou brigádu? Vždyť i on by mohl přispívat do rozpočtu, pokud nemáte.
@inkakřivák už jsem to psala x krat tady že jsem.na azylu neni tu dvur sklep k dispozici ani moznost šnury venku max na chodbu před dvermi dat susak jako ostatni sousedi a čekat kdo co nam odcizi ![]()
- Upravit
Zajímavé…nepsala si třetí stupeň? To asi není něco co si člověk jen tak splete… nějak se do těch lží zamotáváš 😀
Jestli vyberete nějaké peníze tak si za ně kupte hlavně kondomy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
To take nejde dat do jedne sbirky chtela jse. To nejde to