Prosím pomůže nám někdo

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
42528
27.3.26 08:58
@Jozef119 píše: Více

V té minulé diskuzi jsi psala, že jsi invalidní od mládí, to si děláš srandu, ne?
Jednou jsi invalida 2 stupně, jednou třetího stupně, nevěřím už ničemu.
Nežebrej a švihejte hákovat, všichni.

• načítám...
24851
27.3.26 08:59
:zed: NE!?? a CO to teda je??
Normální uvažující finančně gramotný člověk si udělá jen tolik dětí, kolik uživí. Tečka.
  • načítám...
Jozef119
27.3.26 09:02

@Betty MacDonald srandu si tady delate vy ze mne ano jsem invalidni od 12 az 13let co si pamatuji ale zdravotni stav se zhoršil poslednich 5let

• Upravit
42528
27.3.26 09:02
@rmot píše: Více

Kde to můžu podepsat?

• načítám...
472
27.3.26 09:03

Potravinová banka, charitní šatník…pro lidi ve vaší situaci je pomoci ažaž od různých neziskovek, jen se člověk nesmí ofrňovat, že nemá značkové nové oblečení a do nákupního košíku si nemůže dát jidlo, co chce. Ale pokud si nadělám dluhy, se 3 dětmi skončím v azyláku, tak natisíce děkuji za tuhle pomoc a šoupu nohama. Ostatně nebudete se mít o moc hůř než jiné rodiny, my taky nakupujeme drtivou většinu věcí z druhé ruky a potraviny podle slev, pračku máme xlet starou a bez sušičky. To si mám asi taky založit sbírku…v létě by se mi líbila dovolená, přispějete mi tu někdo?

• načítám...
Jozef119
27.3.26 09:04

@Betty MacDonald a invalidku mam 3st vyfotim ti papir když neveřiš a k cemu to pomůže ti nexo fotit i tak mi nepomuzete nem9hu vyfotit cele je tam me rodne čislo

• Upravit
179
27.3.26 09:04

A co si čekala? Že začnou všichni hned posílat peníze?

Abychom to shrnuli.. bydlíte na ubytovně, máte exekuce, máš 4 děti, invaliditu 2 nebo 3 stupně ( sama píšeš pokaždé něco jiného), chlap začal makat až ted, brigádu mít nemůže, dospělá dcera taky pomoct nemůže, 15 kluk si taky nemůže najít brigády, od státu i tak za nic dostaneš docela dost peněz a i to je ti málo( a to předpokládám že na daních jste nic nikdy neodvedli, nedivila bych se kdyby chlap dělal na černo).. na vše máš akorát výmluvu a ještě se cítíš ublížená že jsme na tebe zlé :potlesk: 😀

• načítám...
Jozef119
27.3.26 09:05

@Betty MacDonald to řikate vy

• Upravit
42528
27.3.26 09:05

Já si srandu nedělám, psala jsi, že seš invalidní od třinácti, pak zas, že když rodilas, tak jsi invalidní nebyla, jednou druhý stupeň, jednou třetí stupeň :mrgreen: :jazyk: lžeš, jak když tiskne, to je to, v čem jste fakt dobří… samý lži, výmluvy a žebrota…furt lepší než práce, páč ta vám smrdí na dálku, to je vždycky milión směšných důvodů, proč to nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.03.26 v 09:13

• načítám...
41209
27.3.26 09:06

ale tak, za ty pochybnosti můžeš i ty, jednou píšeš II stupen, pak třetí…takže to máš přes 11tisíc, pak příspěvek na péči - ten je kolik, bývá dost vysoký…plus další příspěvky a přídavky na děti, ty jsou kolik? do toho manžel pracuje…a nemáte na základní potřeby? :think:

• načítám...
56134
27.3.26 09:07

Působíte neverohodne. Proc ma invalidní žena 3 deti? To nemám ani ja s vysokou školou. Proc nevezmete nějakou pračku na bazaru za litr?

• načítám...
Jozef119
27.3.26 09:07

@Jelitoo vubec ne nemaka na černo ale na trvalo ve skusebce ano na danich odvedeme tet nebojte se bude lip

• Upravit
Jozef119
27.3.26 09:09

A finance nečekam kdo bude mit srdce a veři mi i nadici tak pomůže kdo nepomůže nic se nedeje ja se nemohu zlobit na nikoho v dnesni dobe je to normalni doba je zla a bude hůř třeba

• Upravit
Jozef119
27.3.26 09:10

@jkra proč tady rešite pračku ta je pomalu vyrešena a uspesna u jine nadace což mam velkou radost :)

• Upravit
56134
27.3.26 09:11

No, to hovoří za vše. Proc asi:).

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!