Prosím pomůže nám někdo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jozef119 píše: Více
V té minulé diskuzi jsi psala, že jsi invalidní od mládí, to si děláš srandu, ne?
Jednou jsi invalida 2 stupně, jednou třetího stupně, nevěřím už ničemu.
Nežebrej a švihejte hákovat, všichni.
Normální uvažující finančně gramotný člověk si udělá jen tolik dětí, kolik uživí. Tečka.
@Betty MacDonald srandu si tady delate vy ze mne ano jsem invalidni od 12 az 13let co si pamatuji ale zdravotni stav se zhoršil poslednich 5let
- Upravit
Potravinová banka, charitní šatník…pro lidi ve vaší situaci je pomoci ažaž od různých neziskovek, jen se člověk nesmí ofrňovat, že nemá značkové nové oblečení a do nákupního košíku si nemůže dát jidlo, co chce. Ale pokud si nadělám dluhy, se 3 dětmi skončím v azyláku, tak natisíce děkuji za tuhle pomoc a šoupu nohama. Ostatně nebudete se mít o moc hůř než jiné rodiny, my taky nakupujeme drtivou většinu věcí z druhé ruky a potraviny podle slev, pračku máme xlet starou a bez sušičky. To si mám asi taky založit sbírku…v létě by se mi líbila dovolená, přispějete mi tu někdo?
@Betty MacDonald a invalidku mam 3st vyfotim ti papir když neveřiš a k cemu to pomůže ti nexo fotit i tak mi nepomuzete nem9hu vyfotit cele je tam me rodne čislo
- Upravit
A co si čekala? Že začnou všichni hned posílat peníze?
Abychom to shrnuli.. bydlíte na ubytovně, máte exekuce, máš 4 děti, invaliditu 2 nebo 3 stupně ( sama píšeš pokaždé něco jiného), chlap začal makat až ted, brigádu mít nemůže, dospělá dcera taky pomoct nemůže, 15 kluk si taky nemůže najít brigády, od státu i tak za nic dostaneš docela dost peněz a i to je ti málo( a to předpokládám že na daních jste nic nikdy neodvedli, nedivila bych se kdyby chlap dělal na černo).. na vše máš akorát výmluvu a ještě se cítíš ublížená že jsme na tebe zlé
😀
Já si srandu nedělám, psala jsi, že seš invalidní od třinácti, pak zas, že když rodilas, tak jsi invalidní nebyla, jednou druhý stupeň, jednou třetí stupeň
lžeš, jak když tiskne, to je to, v čem jste fakt dobří… samý lži, výmluvy a žebrota…furt lepší než práce, páč ta vám smrdí na dálku, to je vždycky milión směšných důvodů, proč to nejde
![]()
Příspěvek upraven 27.03.26 v 09:13
ale tak, za ty pochybnosti můžeš i ty, jednou píšeš II stupen, pak třetí…takže to máš přes 11tisíc, pak příspěvek na péči - ten je kolik, bývá dost vysoký…plus další příspěvky a přídavky na děti, ty jsou kolik? do toho manžel pracuje…a nemáte na základní potřeby? ![]()
Působíte neverohodne. Proc ma invalidní žena 3 deti? To nemám ani ja s vysokou školou. Proc nevezmete nějakou pračku na bazaru za litr?
@Jelitoo vubec ne nemaka na černo ale na trvalo ve skusebce ano na danich odvedeme tet nebojte se bude lip
- Upravit
A finance nečekam kdo bude mit srdce a veři mi i nadici tak pomůže kdo nepomůže nic se nedeje ja se nemohu zlobit na nikoho v dnesni dobe je to normalni doba je zla a bude hůř třeba
- Upravit
@jkra proč tady rešite pračku ta je pomalu vyrešena a uspesna u jine nadace což mam velkou radost ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!