Prosím pomůže nám někdo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Lucy75 píše: Více
Aneb jak jsem vyslechl na vlastní uši - „proč chodit do práce, když jde podělat o peníze bílé hlavy“.
@Jozef119 píše: Více
Noo vidíš a můj manžel maká cca 10-12hodin denně abychom se měli dobře. Za březen bude mít asi 230hodin. To nebývá tedy běžně, teď jim spěchali termíny… ale vždy makal. Osm hodin denně je hold málo když máte tři děcka, exekuce a není na pračku!!! JEn výmluvy a výmluvy.
chceš trvdit že ti někdo musí podat léky? že si nedojdeš na wc? Neuvaříš nic jednoduchého… Ty jsi ochrnutá od hlavy až dolu??? Asi nee když tu takto vypisuješ… vše jde když se cche.
A jak to delaji lidi, co bydli treba v panelaku bez vytahu, nebo v dome kde maj schody? Po operaci pojedes do lazni, dost casu na to abys pak mohla do toho druheho patra.
Jestli je to tak spatny, ze se o tebe musi starat manzel, tak jednej a nevymlouvej se.
Jako těch cca 1800kč už ti na pračku stačí co tam je vybráno?
@arinecka bacha, za chvilku bude sbírka na byt. Protože potřebuje operaci a to musí bydlet v přízemí.
@jkra píše: Více
podle mě nepracovala když má invalidní důchod ve trojce 12tis…
@Jozef119 ale no tak a co ty děti mají ze života, mají ty rodiny peníze na vzdělání, kroužky, výlety, dovolené? Děti mají v týdnu kroužky, o víkendu soutěže…jen výuka jazyka stojí 12tis ročně, na dovolené létáme 2× až 3× za rok, máme dům, dvě auta…co znají děti z rodin o 10 dětech? Východní sotva základnu a jdou pro dávky ![]()
- Upravit
@arinecka ja jednám a kyčelni klouby se čeka čekám již dva roky nejsem sama kdo potřebuje operace tam je čekaci listi aboužel to neurychlim ja ani doktoři
- Upravit
@Anonymní píše: Více
to psala v té minulé diskuzi… dopravní podnik a O2..
@Jozef119 „lidé mají pomoct“ jako vážně??? Tohle je diskuzní fórum, ne charitativní okénko. Děcka a dluhy jste si nasekali tak se starejte! Ty v*le, hrát na city to vám jde ![]()
@KKK85 píše: Více
Ja se v tom nevyznám. Kamarádka, co stále pracuje, ma rakovinu a ma ve trojce 26k.
@Pitřice nikomu na citi nehraju nemam duvod psala jsem jasne kdo bude chtit pomuže kdo ne nevadi život jde dál
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!