Prosím pomůže nám někdo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jozef119 píše: VíceA jaký je tvůj obor?? Lucy to popsala přesně.. máš 4 děcka, nebo tři už se ztrácím. Exekuce, dávky, azylový dům a ještě sbírka… co není pravda???
@jkra to na tom musí být ale zle. Na rakovinu ti dají maximálně jedničku, a ještě tak na rok
@Jozef119 píše: Více
A jak dlouho už čekáš? Holt vám musí zatím pomoct dcera a rodina, nedá s nic dělat.
@jkra píše: Více
Je to dle příjmu… odpracovaných let, kolik odvedla sociálního… Ve trojce to má fakt minimální částku.. takže neodpracovano nic. Známy má ve dvojce 16tis, ale makal celý život.
Pracovala jsem to vam mam take vyfotit bože proc bych si vymyslela takove veci je videt že mne neznate nesnasim lež mam rada pravdu pracovala jsem ve firme uklidove prace optimia klidne kouknete na google stale hledaji pracovnika pro ozp nebot jak jsem musela odejit od te doby nikoho tam na me misto nenasli
- Upravit
@arinecka píše: Více
takže má čtyři děti? Je to masakr… já mám jedno, neb muž má dvě z prvního a platí se alimenty a od začátku jsme šli do vztahu s tím, že bude jedno. že živit čtyři už by bylo moc (když počítám alimenty.. a alimenty to prostě nekoncí..)
@arinecka ano amm rodila jsem v 17letech je v tom problem? Narodila se v roku 2007 stací?
- Upravit
Rok vím že je to málo ale jsem na sebe pyšna že vim co to je pracovat ![]()
Příspěvek upraven 27.03.26 v 09:50
- Upravit
Problém je v tom že si nasekáš 4 děti a nejsi schopná se o ně postarat.. tak mám dvě děti a starám se.. ale to je mimo tvé chápaní.
a to se tím tedy oháníš? že jsi za svůj život odpracovala rok.. to bych raději pomlčela. Mi bude 40 a mám odpracováno 17 let, nepočítám brigády, nepočítám rodičák…
@Jozef119 Když seš invalidní od 12let (nevěřím) nemůžeš pracovat, když nemůžeš pracovat, nemáš našetřeno a když nemáš našetřeno, nepořídíš si tři děti
Jednoduché, ale když máš IQ houpacího koně, těžko radit.
Dnes jsem si prispala a ted koukam, ze tu je dalsi sbirka
ja snad jeste spim a tohle se mi jen zda, protoze to nemuze byt skutecne ![]()
Problém je v tom, že nedokážete ty děti uživit, fakt to nechápeš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!