Prosím pomůže nám někdo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@KKK85 píše: Více
Přesně tak, v dnešní době je celkem luxus mít dvě děti, a když jsou 4 tak to je masakr.
@Jozef119 píše: Více
Po roce prace jsi na sebe pysna, ze vis co to je pracovat? Kolik dni z toho roku jsi byla na neschopence?
Přispěl jsem.
Za 93 kč jde koupit v hrušce flaška rumu, tak připijte si na mé zdraví.
@Pitřice píše: Více
Třeba děti nechtěla, jen měla s bráchou společnou postel. No a když buch dal…
Ty jsi pyšná že jsi odpracovala rok víš co je pracovat.. tak tím jsi do dotla!!! Co mám říkat já za 17 odpracovaných let…??? To by mi měla socha stát už někde
![]()
tak to je spíš o sociální skupině kde se ty a tvoje děti pohybují, tam je to norální a i ty jdeš touto jejich cestou s největší pravděpodobností pujdou i tvé děti…
@Jozef119 Citi?
Máš aspoň dochozenou základku? Tady, ti nikdo pomáhat nebude, s tím se smiř. Svou hloupostí a naivitou, jsi akorát pro smích.
@Pitřice píše: Více
tak pokud první dítě měla v 17letech, tak bych na SŠ moc nesázela…takže základní škola a celý rok práce…a zbytek života bude pobíračem dávek…
Paní zdá se není zlá, jen hloupá a neschopna postarat se o sebe, natož o děti. Blbý je, že chytrý běžný člověk má jedno, dvě děti a paní a jí podobné čtyři a více. To mě ně tom děsí asi nejvíc, ta úměra toho, ach jo.
Jinak paní Josefíně nepřeji nic zlého. Bohužel z této diskuze si vezme pouze to, že svět je zlý, doba je zlá, lidé jsou zlí. Naše zbytečná energie zde.
Všem pracujícím a samostatně se o sebe a svou rodinu starajícím lidem hezký den
![]()
Víš o tom, že lidé pracují i více jak 40let?? to je sci-fi, co?
Píše v té sbírce že má 11600 důchod…pokryje to nájem. Pak přece mají příspěvek na péči… a muž maká.. tak ty peníze jsou kde? Když muž pracuje ač mají exekuce, tak mají tři děti a nemohoucí ženu tak mu zase tolik nezabaví přece.. takže ten plat může být slušný… Superdávka vyšla 4500kč…takže ten příjem musí být asi slušný relativně…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
@KKK85 neni to mimo me chapani negramot zatim nejsem dekuji a vam uz odpovidat nebudu