Najde se dobrá duse ❤️❤️
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Tak proč to tu dáváš zase? Myslíš že tu bude jiné složení uživatelek v jinou denní dobu?
Žebrání není nikdy dost
přece se nepůjdou potit do práce
synáček se potřebuje vyspat a madam potřebuje celodenní péči
![]()
To tady fakt budou sbírky na živobytí? Máš to na té stránce, všichni o ní ví, tak kdo bude chtít přispět, může. Děti mají živit jejich rodiče, ne stát a zbytek obyvatel. Máš invalidní důchod, otec má pracovat a živit vás, v těžké situaci pomůže stát.
@Betty MacDonald píše: Více
tak koukni na videa na youtube.. toto je fakt bída?
tak madam asi musí na ty kyčle zhubnout očividně dle těch videí, když má tak špatný pohybový aparát.. tak jasné…
Synáčkovi je 15, toho bych z toho vynechala. V jiné diskuzi se argumentuje, že 15 letý potřebuje zázemí matky, aby se v klidu připravoval na přijímačky, popravdě nechápu, proč tenhle kluk by měl naopak v 15 suplovat rodiče. V 15 má mít dítě na starosti max samo sebe, ne rodinné účty.
Nicméně drzost rodičů i pro mě právě překročila míru ![]()
@Jozefina520 píše: Více
Noo vidíš to je nápad na brigádu.
Ale počkej počkej jsi psala jak muž musí vařit a podávat ti léky… a najednou zvládáš složité dorty…
![]()
Příspěvek upraven 27.03.26 v 12:46
@Jozefina520 píše: Více
Tak si jím přivydělávej a nežebrej už furt. Zas tak zle na tom fakt nejste.
@KKK85 píše: VíceŽejo, a nemusí rodinu zachraňovat 15 letý kluk před vyučením…
Vykašli se už na to. Akorát se ztrapňuješ. Nenapsali ti už uživatelé dost?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
https://donio.cz/…malymi-detmi?…. Dnes jste mne ukamenovaly za tento přispevek a již jsem nemohla odpovidat dál nepustilo mne to tentokrát na diskuze uz nebudu odpovídat nemohu byt na mobilu 24/7 všem predem dekujeme