Najde se dobrá duse ❤️❤️
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@izabe No evidentně to zkouší pořád dokola. Takhle je z října 2023 a nevybrali ani kačku ![]()
@izabe navíc měla v tom roce 2023 dluh u města už jen 13000 a dnes mají exekuci ![]()
@Šmoulice Já taky ne. Je neuvěřitelný, na co všechno chtějí lidi přispět. Na každou kravinu se vypíše sbírka.
@Melancholická panda a on nemohl chodit do normální práce, protože jí musí pomáhat doma…no tvl, to se mi snad jen zdá ![]()
@Jozefina520 píše: Více
No aspoň se tu po operaci pobavím, děkuju, nikoho hloupějšího jsem v životě ještě nepotkala, děkuju, že se sem chodíš ztrapňovat, ale už si ty děti uživte sami!!!
- Upravit
@honza273 mohu vedeť kdo jste že mi zasilate takový komentař nikde a nikomu jsem žadne obedy nežadala ani neřešila invalidni jsem i kdyby to přeskoumali neni v tom problém řadne dochazím k doktořúm a na lekařské vyšetreni naopak muj zdravotni stav je horsi a to tim ze posledni rok mam panycké ataky ale zajimalo by mne kdo jste že jste se nepodepsal nepředstavil
- Upravit
@KKK85 Dobrý den,
zakladatelka téhle i té ranní diskuze je totožná, jestli se shoduje s osobou na Doniu bohužel ověřit nedokážeme. Zakladatelce jsem zablokovala přístup, za rušení a znovuzakládání účtů (mohla se bývala vrátit s původním, takto to zavání trollingem.)
Tuto diskuzi zamykám.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!