Najde se dobrá duse ❤️❤️
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Liberalissima píše: Více
Nechápu ale že v minulé diskuzi psala jak její muž ji musí podávat léky, vařit že nic nezvládá… teď najednou peče dorty…noo a na těch foto nevypadá jako nemohoucí…
@Jozefina520 píše: Více
Tak pokud ty pracovat nemůžeš, tak máš partnera, ať si najde něco lépe placeného. Nebo ty bys nemohla na přivýdělek do chráněné dílny? Nečetla jsem, na co ID máš, ale nedávno jsem narazila třeba na skládání krabiček. A taky jsou pak případně různé dávky - nově superdávka, která v sobě zahrnuje i bývalý příspěvek na bydlení, myslím, že i přídavek na děti a tak. Informovala bych se na ÚP. Jinak a donio je sbírek milion. Na ně nepřispívám, my podporujeme kočičí útulek a Cestu domů.
@Lollitka píše: Více
Hele ona už rok odpracovala za svůj život a je pyšná že ví co je to pracovat ![]()
@KKK85 píše: Více
Přesně, vařit musí otec, ale najednou péct dorty (což je náročnější) není problém…i kdyby je pekla načerno, za mě lepší a poctivější než tyhle sbírky… i kdyby, tak jim lidi nasbírají na měsíc živobytí, a pak co? To si jako fakt myslí, že založí sbírku, a lidi se jim prostě budou skládat na živobytí donekonečna? ![]()
@Anna766 píše: Více
Proč to nezkoušet dál, třeba se najde nějaký hlupák (nebo ještě někdo pošle z recese na rum
) ![]()
@KKK85 píše: Více
Napadlo mě, že to sem dává někdo jiný, někdo kdo už má těch jejich sbírek dost. Takhle hloupí oni nejsou, aby to sem cpala znovu a odhalila vše o sobě ![]()
@KKK85 co je na tom. sloziteho když delam vše v sede doma delám to teprve rok a delam to pouze pro moje deti a manžela proč mam kupovat v cukrarne dort za 1500 az 2000kč kdyz si to udelam doma za necele 300kč ![]()
- Upravit
@Jozefina520 píše: Více
V tom případě můžeš v sedě i pracovat v chráněné dílně. Nebudeš jediná.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!