Najde se dobrá duse ❤️❤️
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anna766 píše: Více
To není o závisti, ale o posouzení toho, jestli ten člověk má dostatečnou pomoc. A za mě v případě nezletilého, o kterého se někdo jednak stará, jednak má přes 10k příjem od státu (nevím kolik přesně je dnes), tak jí má.
Vem si, že já byla bez rodičů taky, měla jsem tehdy kamarádku sirotu. Obě jsme byly už plnoleté, ale ještě na střední. Ona měla se vším všudy na měsíc asi 15k, kdežto já 1500,– (soudem vyměněné výživné mým rodičům). Takže za mě podpora sirotkům je dostatečná.
To samozřejmě nijak nesmaže tragédii, že přišli o milující rodiče. Jenže stát ani sbírky tu nejsou od toho, aby lidem propláceli odškodné za tragédie (beztak i kdyby to byly miliony, tak to těm dětem rodiče nevrátí). Takže já taky na sirotky nepřispívám, protože je to za mě jedna z mála oblastí, kde stát neselhává. To neznamená, že s nimi nemám soucit.
@Liberalissima jak vidíš, tady paní jozefka s tebou souhlasí. Asi by brala více peněz pro sebe. Přesto raději přispěju těm dětem.
@884135 ja se nepřežiram ale jsem nemocná beru kortikoidi jesli vite co to je a mam štitnou žlazu u kortikoidu se přibirá boužel važila jsem 98 tet vazi. 74kg davam vahi dolu nebot chci a na štitnou zlazu nekdo hubne nekdo přibere každy to snasi jinak ale maalo kfo to chape že človek nemusi jist celý den a přibira stejne takhle to mam ja jim 1 dene a nekdx ani to ne ale malo kdo to pochopi a colu nepiju jiz rok ani kafe a ani nekouřim divila by jste se ![]()
- Upravit
@Anna766 važne to je uplne v pořadku také jsem ten přispevek deti četla a dost mne to vzala za srdce ti deti nemaji rodiče kdybych mohla sama jim přispeju
- Upravit
@Jozefina520 píše: Více
Při dlouhodobém užívání kortikosteroidů vzniká Cushingův syndrom. Pacient vypadá jinak, nevzniká jen obezita ale mění se celkový habitus: měsíčkovitý obličej, akné, strie, mění se celá postava. Vy nemáte Cushingův syndrom, vy jste prostě vyžraná.
@honza273 bežte do p… jste trapná vy jste určo dokonala kdyz pisu že kortikosteroidi beru tak je beru jmenuje se to medrol
![]()
- Upravit
@Jozefina520 píše: Více
Vážená paní Puklejová,
pojal jsem u Vás podezření ze systematického zneužívání sociálních dávek. Podle předložené video a fotodokumentace se u Vás nejedná o invaliditu 3. st, Zároveň jste psala o zneužívání mimořádných sociálních dávek příspěvků na obědy ve škole. Spolu s printscreeny jsem prostřednictvím datové schránky podal žádost o přezkoumání poskytovaných sociálních dávek Vaší rodině s podnětem na jejich zpětné vymáhání na adresu ČSSZ.
S pozdravem
JH
Žebračka, co posílá do p…ty, co jí řeknou pravdu, moc nevyžebrá ![]()
A je to pravda, jsi tlustá.
@KKK85 píše: Více
A už se zase fuč. Ta je rychlejší než sra. čka. Na internet taky peníze očividně má.
@Anna766 Já jí neodsuzuju, mně je to jedno. Já bych si dort od ní neobjednala, když nevím kdo to kde a jak a z čeho peče. A většinou si objednáváš přes známé a přes dobré reference.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!