Najde se dobrá duse ❤️❤️

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Jozefina520
27.3.26 13:02

@Betty MacDonald jaký oboči bože to je težky se nalíčit to je tresné?

• Upravit
471
27.3.26 13:03

Takže znovu: stát=„my všichni“ vám peněz dává(me) už dost! Zbytek je na vaší práci a v nouzi tu je Potravinová banka, charita a další neziskovky. Někde bylo psáno, že spolupracujete se sociálním pracovníkem, určitě vás tedy také na tuhle pomoc odkázal. Proč tedy zakládáte sbírku? Je za tím nenažranost, chamtivost, vypočítavost, lenost…něco jiného? Pardon, ale žádný pozitivní důvod mě nenapadá, protože důvod pro to neexistuje.

• načítám...
Jozefina520
27.3.26 13:03
  • Upravit
148968
27.3.26 13:04

Je mi líto Aničky a Vítka co přišli o oba rodiče. Přispěju. Manžel je sirotek, úplný, od 16 let a měl to moc těžké. A ty děti jsou mnohem mladší. Je mi jich moc líto.

• načítám...
27.3.26 13:08

Ženy, nemám zkušenost s dávkami, tak se ptám.
Mají exekuci a zároveň jim stát přiznal superdávku. To takhle funguje? Že stát vlastně dotuje dluhy?

• načítám...
56129
27.3.26 13:13
@Anna766 píše: Více

Přesně. Těch mi je líto hodně.

• načítám...
Jozefina520
27.3.26 13:15

Tady máte foto mích domácích dortu nekoho to tu trapilo :srdce:

• Upravit
56129
27.3.26 13:18
@Jozefina520 píše: Více

Nechci byt hnusna, ale na to, ze nemate na základní potřeby, máte dorty plně capin. Myslím ty ozdoby a tak.

• načítám...
Anonymní
27.3.26 13:18

@Melancholická panda no jasně, protože když dáváš tu žádost, musíš napsat zda exekuce máš a kde, když je nenapíšeš, oni to nezjišťují a když se pak ozve exekutor, tak strhávají z dávek pár stovek. Znám jednu co takhle jede roky rokoucí. Chlap dělá na černo a oficiálně u ní nebydlí, takze má dávky na děti, bydlení, živobytí, já nevím co všechno a u nejmladsiho si vyřídila příspěvek na péči a dostává 27 tisíc, ale to se do příjmu nezapočítává a nemůžou ji z toho ani nic sebrat. Kluka je mi líto, protože vím, že není nijak nemocný, je jen zanedbany, protože se mu schválně nevěnuje, takže ve 4 letech je na úrovni 2 let :nevim: ( údajně má autismus a těžkou retardaci) ono ale když to dítě vyrůstá se psem a nemá podněty, tak logicky jen štěká a vrčí a toho ona využila. Dohromady mamskoro 50 tisíc měsíčně, tak proč by to dělala jinak

• Upravit
3241
27.3.26 13:20
@Betty MacDonald píše: Více
Úlisné žebrání a ještě s kýčovými srdíčky. Jak hluboko může klesnout důstojnost člověka za pár šupů. Normálně nas…t. 3 děti si dělají lidé, co na to mají. Ne je nasekat jak cvičky Baťa a pak žebrat na základní potraviny. Styďte se!
  • načítám...
Jozefina520
27.3.26 13:25

@jkra ti ozdoby atd stojí na temu pár korun a nektere dokonce mam z swapu na čenžarne za čokoladu nebo zdarma lidi nebudte zavistivi ja sleduji videa a takhke jsem sama začala delat dorty neprodavam to neživim se stim delam 1ročne detem sobe manželovi ušetři to penize proč kupovat kdyz mohu delat domaci a vim co do toho dám

• Upravit
56129
27.3.26 13:26

Promiň, ale když nemáte peníze, I Temu je luxus.

• načítám...
Jozefina520
27.3.26 13:28

@jkra tqk to uz snad přehanite ne u vas je třeba 15kč penize když neco objednate pro vlastne dite nebudte trapni

• Upravit
56129
27.3.26 13:30

Neprehanim. Píšeš, ze nemate na základní potřeby. Tak to nechápu. To je celé. A jo, i 15 korun je hodně, pokud pak zakladas sbírky.

Příspěvek upraven 27.03.26 v 13:30

• načítám...
3241
27.3.26 13:30

Co ti jako máme závidět? Žebrotu?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!