Hračky pro dítě 5 - 6 let

5363
22.5.19 18:53

Já mám teda kluka a u nás jedině lego a Hot wheels, myslím že je na tom láká vymýšlení příběhu a vymýšlení různých kamarádství. Co třeba lego friends nebo i teda sehnat ty LPS zvířátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
22.5.19 18:58

Téměř 5letou dceru teď baví „hrací 3D koberec - zámek“, má k němu různé figurky princezen, doktorka Plyšáková a spol, Tlapková patrola, prasátka Peppa s rodinou.
Dále Duplo a barbíny s příslušenstvím.
Od mala milovala deskové hry, ty teď leží ladem a nedonutím ji si je zahrát.
Plus ráda se mnou vyplňuje pracovní sešity pro předškoláky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
22.5.19 19:09

Tak třikrát denně pexeso, dvakrát kloboučku hop a minimálně jednou člověče nezlob se :D a jinak lego, kouzelná tužka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
22.5.19 19:14

@Kaileee u nás teď frčí monopoly junior a to dítě mě fakt drti. Hru pochopil během dvou her a od té doby nás regulérně poráží. Doporučuju je skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
22.5.19 19:15

Logico primo, duplo, plyšáci a sem tam panenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
22.5.19 19:17

Syn si nejradsi hraje s mladsim brachou :lol: vyradi se s legem, mame spoustu postavicek dinosauru, zviratek, superhrdinu, stejne tak ruzne gumove a plastove figurky vseho mozneho. pak puzzle, omalovanky, knizky. s moji asistenci pak pexeso, cerny petr, ubongo, dobble. a frci ted u nas ruzne slizy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.5.19 19:52

Jako LPS jsou teď taková ta malá vajíčka, která zahřeješ a jsou v nich malé figurky. Hatchimals nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
22.5.19 20:09

Syn 5,5 ma rad Duplo, drevene kostky, stavebnici Magformers, plastelinu, pastelky, tempery, nuzky, lepidlo - denne neco tvori, venku denne kridy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
22.5.19 20:15

Lego city, stavebnice Magformers, úkoly pro předškoláky, garáž Hot wheels,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.5.19 20:16

Mám 6,5 letou předškolačku a nejvíc teď frčí: hatchimals (taková ta líhnoucí vajíčka), L. O.L. panenky (přijdou mi předražené, ale dcery mají celkem 4 a docela si s nimi hrají), Filly koníčci (něco jako Petshopáci, jen plyšoví) a nově teď slizy. Jako poslední věc si šetřila na Poopsie sliz v hovínkovém přívěšku :mrgreen:
Jinak si bejvíc hraje s Legem, Sylvanian family - mají domeček, školku, obchod, autobus a asi 20 zvířátek - to je hodně oblíbené, Geomagem, kuličkodráhou, jo a top je elektrická stavebnice ;) Jo a teréňák na dálkové ovládání na ven je taky top ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11190
22.5.19 21:32

Moje pětiletá miluje takové ty malé panenky Equestria Girls, LOL panenky, různé malé koníky, poníky a taky panenky typu Barbie. A lego friends.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11190
22.5.19 21:34
@Aliik píše:
Mám 6,5 letou předškolačku a nejvíc teď frčí: hatchimals (taková ta líhnoucí vajíčka), L. O.L. panenky (přijdou mi předražené, ale dcery mají celkem 4 a docela si s nimi hrají), Filly koníčci (něco jako Petshopáci, jen plyšoví) a nově teď slizy. Jako poslední věc si šetřila na Poopsie sliz v hovínkovém přívěšku :mrgreen:
Jinak si bejvíc hraje s Legem, Sylvanian family - mají domeček, školku, obchod, autobus a asi 20 zvířátek - to je hodně oblíbené, Geomagem, kuličkodráhou, jo a top je elektrická stavebnice ;) Jo a teréňák na dálkové ovládání na ven je taky top ;)

Jó, tak ten Poopsie sliz chce taky. Na slizy ks zapomněla. Ještě touží po jakési opici se slizem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.5.19 22:26

Tak pozor, sliz je dost skodlivy :(
https://m.facebook.com/story.php?…

@milwinka píše:
Syn 5,5 ma rad Duplo, drevene kostky, stavebnici Magformers, plastelinu, pastelky, tempery, nuzky, lepidlo - denne neco tvori, venku denne kridy.

Souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
22.5.19 23:53

Podle mě je to hodně individuální, dle zájmů a dlouhodobějších preferencí. Dcera, necelých šest let, má ráda My little pony, včetně jejich už zmiňované verze z lidského světa Equestria girls. Miluje všechny Disney princezny, počínaje Sněhurkou a konče Vaianou, ale máme načtené knížky a nakoukané pohádky. Duplo už u nás tolik nejede, preferujeme klasické Lego ve věkové kategorii 6 až 12 let, hlavně zámky princezen. Jinak často hrajeme Prší, Spící královny nebo Člověče, nezlob se. Dřív u nás frčela i Kuřecí olympiáda, Padající opičky, Příšerky ze skříně a pexeso.
Sbíráme panenky typu Barbie, máme jich minimálně padesát a ohrané jsou všechny dostatečně. Máme k nim dostatek oblečení, doplňků, nábytek a dřevěný domeček. Často si přehráváne příběhy ze seriálu Na vlásku, dcera si oblíbila Variana. Ještě máme celkem rády Playmobil. Hatchimals dcera nedávno taky dostala, ale dnes mi ho vrátila s tím, že dělá moc rámusu a že kvůli němu nemůže odpočívat, mám se o něj prý starat sama. U něj je napínavé akorát to líhnutí.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
22.5.19 23:58

@milwinka My jsme každý rok, od jara do podzimu, na jednom nejmenovaném pražském sídlišti malovaly s dcerou velké pohádkové výjevy v životní velikosti. Vlastně i před jednou školkou, kam dcera nikdy nechodila, jelikož se vzdělává doma. Teď už bydlíme jinde, ale chystáme se zase vrhnout na chodníky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino