Hračky pro dítě 5 - 6 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caboverde
22.5.19 23:58

@milwinka My jsme každý rok, od jara do podzimu, na jednom nejmenovaném pražském sídlišti malovaly s dcerou velké pohádkové výjevy v životní velikosti. Vlastně i před jednou školkou, kam dcera nikdy nechodila, jelikož se vzdělává doma. Teď už bydlíme jinde, ale chystáme se zase vrhnout na chodníky.

• Citovat
  • Upravit
4214
23.5.19 00:21

Dcera miluje petshopáky, lego duplo - staví domeček pro petshopáky, sliz a hmotu, L. O.L, barbíny, lego friends, ty poníky taky. K vánocům chtěla Hatchimals, ale dostala poopsie unicorna, co tvoří slizový hovínko a byla spokojená. Je jí tedy už 6 let, ale taky jí hodně ovlivňuje ségra, který je 10. No, momentálně, protože jde v září do první třídy, tak chce mobil :roll: Taky se chytá každý blbiny, co je v reklamě, takže chce tu malou baby born, voňavou panenku-kytičku, barbínu mořskou panu, protože tý poslední se rozbila ploutev apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
23.5.19 07:28

U nás jsem Hatchimals myslela tyhle: https://www.mrakyhracek.cz/…em-s4-p87174?… - jsou jak petshopáci ;) Koupila jsem velké balení a vždy „za něco“ jedno vajíčko dostane (odměna za koncert, za odběr krve u doktorky atd.) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
23.5.19 08:37

Ještě dceru baví klasické mimino od Baby Born. Dá se krmit kaší, je to v podstatě škrob, který se naředí vodou. Já Baby Born ráda nemám, vzhledem k tomu, že ji musím neustále čistit, aby se jí neucpaly trubice. Dcera se s ní koupe často ve vaně a nemůžu z ní dostat nikdy všechnu vodu, i když ji dám vybrečet a vyleju na zádech. Raději mám panenku Titu od španělského výrobce Nines, tu s sebou bere dcera často na výlety v nosítku od Baby Annabell. Kdybyste někdo kupoval nosítko, tak originál od Baby Born nedoporučujeme, protože se do něj nevejdou různě velké panenky. To od Baby Annabell je více variabilní. K narozeninám, které budeme mít dcera v létě, chce starší sestřičku Baby Born, růžovou selfie tyč (často cestujeme a dcera natáčí videa) a pak říkala ješte něco o nové vůni sprchového gelu (kupuju v lékárně sprcháče od Bubchenu).

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
23.5.19 08:40
@PapeJ píše:
Dcera miluje petshopáky, lego duplo - staví domeček pro petshopáky, sliz a hmotu, L. O.L, barbíny, lego friends, ty poníky taky. K vánocům chtěla Hatchimals, ale dostala poopsie unicorna, co tvoří slizový hovínko a byla spokojená. Je jí tedy už 6 let, ale taky jí hodně ovlivňuje ségra, který je 10. No, momentálně, protože jde v září do první třídy, tak chce mobil :roll: Taky se chytá každý blbiny, co je v reklamě, takže chce tu malou baby born, voňavou panenku-kytičku, barbínu mořskou panu, protože tý poslední se rozbila ploutev apod.

Hele, mobil je užitečný. Mně bylo nedávno zle, bolesti na hrudníku a bylo nezbytně nutné, aby se dcera naučila volat. Zatím svůj mobil nemá, ale bude brzy.

• Citovat
  • Upravit
1663
23.5.19 10:10

Dcera pet let si hraje s lego friends, obcas s geomagem, sylvanianama, ale hlavne hodne vyrabi, takze nuzky, lepidlo a lepici paska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí