Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky potřebuji poradit co koupit jako dárek pro holčičku která je 1,5 roku stará. Absolutně netuším s čím si tak staré děti mohou hrát a s čím ne. Poradíte někdo prosím?
Ahojky, mám stejně starého chlapečka a u nás frčí cokoli, co dělá nějaké zvuky. Koupila jsem mu tedy takového mluvícího pejska (když se stiskne nějaká část těla, tak k tomu vždy něco povídá a má to 3 úrovně podle věku miminka), pak houpadlo a malou skluzavku do bytu, kterou pak v létě šoupneme na chalupu ![]()
Jo takove ma kacatko a medvidka jeste po me kdyz sem byla mala
myslis ze kosticky by treba sli? nebo nejaka tabule na kresleni?? pokud teda neni nejake riziko s kridami
U holek frčí knížky-okénkové a skákací kůn- to je levnější varíanta a dražší teda kuchynka
Kostičky jsou super nápad, s těmi si náš prcek také vyhraje… A na tu tabuli se mi zdá ještě brzy. Baví jí třeba malování na papír? Pokud už něco zkouší a vydrží u toho, tak proč ne
Ale volila bych zatím třeba jen magnetickou tabulku. A teď mě ještě napadá, že děti hodně v tomto věku baví různé motorické hračky, třeba posouvání korálků apod.
A knížky, ty se neztratí… Můžete si u toho povídat, jak dělají různá zvířátka a tak… ![]()
Na malovani moc neni spis magnetky a hrajici zviratka, kostek a lega ma plno tak nevim co jeste..
A co takhle domecek pro panenky? nebyla by na to moc mala jeste?