Hračky pro měsíční miminko

4161
21.7.21 13:44

Hračky pro měsíční miminko

Ahoj, máme přesně 4 týdenní holčičku. Už skoro 14 dní se občas kouká na kolotoč, co má nad postýlku atd.

Jako „hračky“ jste měli pro tak malé mimino a kolik? Případně co pak v druhém měsíci? Přijde mi, že ji nemůže bavit se pořád dívat na ty stejné čtyři závěsné hračky, co zatím máme :D

Jinak malá celkem dobře spí přes noc, ale většinu dne je vzhůru. Proto nevím, co takhle malé mimino dělá, když zrovna nespí, nejí a ani neřve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
21.7.21 13:48

U nás měla úspěch taková ta plastová sychrhajska, malá se s ní učila úchop a byla z ní na větvi. Ale pokud si dobře vzpomínám bylo to až blíž k druhému měsíci. Jinak jsem si s ní hodně povídala a četla. Teda v pauzach mezi řvaním, protože trpěla na bolesti břicha. No a pak jízda v kočárku, čerstvý vzduch měla moc ráda, i když v té době byla zima a Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
21.7.21 13:51

@Martha03 nějaké chrastítka jsme dostali, ale zatím jediné, co pořádně chytne je můj řetízek, takže jsem to ještě nevytáhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.7.21 13:52

@Nicole 1234 mému synovi se líbí hračky Lamaze. Konkrétně světluška Freddie. Jsou krasne barevné vytvořené z několika materiálu, chrasti, susti na dotek. Mrkni 😊 synovi je teď 7 měsíců a od narození je ma rad 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.7.21 13:57

Světluška Lamaze je super. Malá si s ní vyhrála dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
21.7.21 14:08

Touhle dobou celkem nic. Hračky začaly dceru zajímat až po 3. měsíci, taky sicherhajska, Lamaze světluška.

• Citovat
  • Upravit
37295
21.7.21 14:10

Moje děti hračky absolutně nezajímaly :D možná tak od půl roku, když něco chvili chtili do ruky, ale větší úspěch měly obyčejné předměty co doma používám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.7.21 14:12

@Kriss Tina jo to je nejlepší. Já plnej barák hraček a prkotin a ona si v půl roce asi přes měsíc hrála s petkou a šutrama v ní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
21.7.21 14:17

V měsíci ani ve dvou fakt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
21.7.21 14:22

Tak zezačátku ten kolotoč a hrazdičku. Pak pro staršího rozhodně žirafka Sophie, různá chrastítka a dcera už od 3 měsíců ujíždí na hračkách s čudlíky, co hrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
21.7.21 14:48

Takže koupím sichrnajzku, mrknu na ty hračky Lamaze a uvidím, kdy ji to začne zajímat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.7.21 15:36

Oball je super. Dá se krásně chytnout do ručičky a mají ho snad všechny děti, které znám. My jich měli hned několik v různých barvách, byla to jedna z nejoblíbenějších hraček od těch dvou měsíců věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí