Hračky z prírodného materiálu

2
9.10.11 20:27

Hračky z prírodného materiálu

Dobrý deň,

som študentkou na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Musím vypracovať seminárnu prácu na tému „Môj podnik“. Ako účel podnikania som si vybrala výrobu hračiek z prírodného materiálu, ako je drevo, látky a pod.

Zaujímalo by ma, či by ste mali záujem o takéto hračky pre svoje deti? Koľko by ste boli ochotní dať za takú hračku? A koľko rokov má Vaše dieťa?

Za odpovede vopred ďakujem. :)

Příspěvek upraven 10.10.11 v 22:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
482
9.10.11 20:35

osobně preferuju hračky z přírodního materiálu :palec: Látková se dá vyprat, dřevěná vyrobená u nás je doufám zdravotně nezávadná a vydrží několik generací :dance: pro mě nemají plastové hračky duši :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
9.10.11 20:48

Já taky preferuju jednoduché, vkusné hračky, pokud možno z přírodních materiálu..Dále mám požadavek, aby hračka dítě nějak rozvíjela..

Ale upřímně, aby měly děti vše, co by odpovídalo těmto požadavkům, je nad naše finanční možnosti..A nejsem tak zručná a nemám čas, abych něco vyráběla..Tak to plasty kompenzují..
Snažím se vybírat kvalitní hračky, ale ne vše, co doma máme, odpovídá mým požadavkům..Třeba proto, že děti mají svoje přání a já jsem ochotná to splnit, ale musím vybrat hračku z levnější kategorie - např. různá auta, popeláři, hasiči, nemůžu kupovat od Wadera, protože bych potom nemohla koupit ty rozvíjející a chytré hračky, stavebnice,hry, které jsou drahé..
Co se týče levnějších hraček typu auta, hračky na písek, neřekla bych, že to jsou úplné šmejdy, i když jsou třeba ze stánku..Nám to vydrželo dost dlouho..

Děti mají 5 let a téměř 3..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.10.11 20:51

já mám taky nejradši látkové a dřevěné hračky :palec: plasty moc nemusím…Martin má 10 měsíců..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.10.11 21:10

ja urcite ne dreveny, je to moc nebezpecne, kdyz se kluci tim prastej, tak tece krev, takze zadne drevo. latka je sice fajn, ale oni to kousou a rozervou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
9.10.11 21:11

tak my odjakziva uprednostnujeme drevene hracky,starsi dcery 16 a 14 let na nich vyrostly,tenkrat jsme je jezdivali kupovat do specialky do Hradce a nejmensi 19 mesicu jich ma take dost,samozrejme,ze mame i plastove,ale v mensi mire,potom mam rada i ruzne panenky nebo plysaky z bavlny

• Citovat
  • Upravit
15074
9.10.11 21:58

Já jsem pro a líbí se mi takové hračky a vůbec stará klasika, ale to jsem já. Děti většinou milujou něco jinýho, klidně i PET lahev:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
10.10.11 01:18

Miluji dřevěné hračky,které jsem i prodávala.
Mé dítko však nijak moc nezajímají.
Látkové ho také moc neberou.
Plyšáci ho začali zajímat až po druhém roce,a to jen na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.11 08:51

Veľmi pekne vám ďakujem za reakcie. Veľmi ste mi pomohli . :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí