Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý deň,
som študentkou na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Musím vypracovať seminárnu prácu na tému „Môj podnik“. Ako účel podnikania som si vybrala výrobu hračiek z prírodného materiálu, ako je drevo, látky a pod.
Zaujímalo by ma, či by ste mali záujem o takéto hračky pre svoje deti? Koľko by ste boli ochotní dať za takú hračku? A koľko rokov má Vaše dieťa?
Za odpovede vopred ďakujem. ![]()
Příspěvek upraven 10.10.11 v 22:07
osobně preferuju hračky z přírodního materiálu
Látková se dá vyprat, dřevěná vyrobená u nás je doufám zdravotně nezávadná a vydrží několik generací
pro mě nemají plastové hračky duši ![]()
Já taky preferuju jednoduché, vkusné hračky, pokud možno z přírodních materiálu..Dále mám požadavek, aby hračka dítě nějak rozvíjela..
Ale upřímně, aby měly děti vše, co by odpovídalo těmto požadavkům, je nad naše finanční možnosti..A nejsem tak zručná a nemám čas, abych něco vyráběla..Tak to plasty kompenzují..
Snažím se vybírat kvalitní hračky, ale ne vše, co doma máme, odpovídá mým požadavkům..Třeba proto, že děti mají svoje přání a já jsem ochotná to splnit, ale musím vybrat hračku z levnější kategorie - např. různá auta, popeláři, hasiči, nemůžu kupovat od Wadera, protože bych potom nemohla koupit ty rozvíjející a chytré hračky, stavebnice,hry, které jsou drahé..
Co se týče levnějších hraček typu auta, hračky na písek, neřekla bych, že to jsou úplné šmejdy, i když jsou třeba ze stánku..Nám to vydrželo dost dlouho..
Děti mají 5 let a téměř 3..
já mám taky nejradši látkové a dřevěné hračky
plasty moc nemusím…Martin má 10 měsíců..
ja urcite ne dreveny, je to moc nebezpecne, kdyz se kluci tim prastej, tak tece krev, takze zadne drevo. latka je sice fajn, ale oni to kousou a rozervou
tak my odjakziva uprednostnujeme drevene hracky,starsi dcery 16 a 14 let na nich vyrostly,tenkrat jsme je jezdivali kupovat do specialky do Hradce a nejmensi 19 mesicu jich ma take dost,samozrejme,ze mame i plastove,ale v mensi mire,potom mam rada i ruzne panenky nebo plysaky z bavlny
Já jsem pro a líbí se mi takové hračky a vůbec stará klasika, ale to jsem já. Děti většinou milujou něco jinýho, klidně i PET lahev:-)
Miluji dřevěné hračky,které jsem i prodávala.
Mé dítko však nijak moc nezajímají.
Látkové ho také moc neberou.
Plyšáci ho začali zajímat až po druhém roce,a to jen na spaní.