Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máte s totuto hračkou někdo zkušenost? Dnes jsem ho objevila na netu a zaujal mě.
Náš Robíno ho dostal loni ve dvou letech na Vánoce, to se ho hrozně bál, ale časem ho to přešlo a teď už si s ním hraje normálně.
Taky mě zaujal
, pokukovala jsem po něm už minulý rok.
Ted jsem ho objednala a už ho máme doma. Tak jsem zvědavá co na něj malý o vánocích.
za kolik se dá nejméně sehnat?já vidím jen samé „dardy“ lituju že jsem ho nekoupila minulý rok v tescu, když ho měli za 700,– ![]()
dajdulka25 píše:
za kolik se dá nejméně sehnat?já vidím jen samé „dardy“ lituju že jsem ho nekoupila minulý rok v tescu, když ho měli za 700,–
já jsem ho kupovala za 919 kč na Legenio.cz, ale bylo to už v srpnu. V té době byl u nich nejlevnější co jsem našla na netu.
levmah28 píše:
To nějak hraje?nebo co to dělá že je to tak drahé?
Mluví, jezdí, „tancuje“…
Jinak si myslím, že celkově je lepší Rocky
Viděla jsem ho u dítka z rodiny v akci a fakt je super, ovšem ta cena je teda no…už tak super není no
![]()
Ty bláho
to je něco podobného jak to hasičské auto co davájí v reklamě.
koukněte na mmb, tam ho maminy prodávají po dětech kolem 800, ale furt mi to ještě přijde dost… nedávno tam byl inzerát za 600 a byl snad do hodiny stažený ![]()
my jsme dneska koupili toto, auto po recenzich zde a jinde jsem zavrhla, na tomhle se aspon jeste neco nauci
jinak ted ho maji v Globusu za 599,–:-)
http://www.pompo.cz/…ici-elmo.htm
já ho koupila v intersparu za litr přes ten kuponek, ale musim řít že mě trochu zklamal
Zuzko, tak jste na to ještě nepřišli, jak ho rozmluvit?? Mají ho teď i v akci v pompu, něco málo přes tisícovku.. my ho zavrhli a teď o něm zas přemýšlím… tedy už ne k vánocům, ale spíš až se objeví nějaký levný, k vánocům toho máme už dost..
vyndali jsme totiž malýmu dvě zvukový hračky od fp, co si s nima už nehrál, tak jsme je schovali a vyhrává nám to tu celý den, furt si s nima hraje, takže i auto by se mu určitě líbilo ![]()
madi já ti nevim, ještě jsem teda neměla čas ho pořádně prozkoumat, až malej usne vlítnu na něj a budu si ty hlášky zapisovt tak jsem zvědavá jestli z něj vytáhnu 50 hlášek
u nás teda naprosto vede ten mluvící pejsek od FP, ten zabodoval
tak to má malej pěknou bandu:-D ten hrnec jsem viděla v tescu a vypadá super