Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, hraje vám televize? Já přijímám přes Skylink a už skoro 3 hodiny mi nede ani jeden program, tak nevim jestli je to jejich chyba nebo mám něco v nepořádku já.
Díky
Zkuste satelit vypnout ze zásuvky na chvíli a pak znovu zapnout. My máme taky Skylink a koukáme. Ještě je možnost, že neplatíte ten poplatek a oni udělali naschvál a vypnuli to dnes. Nebo rozbitý přístroj, my to měli nedávno, „odešel“ zdroj.
Máme Skylink, jen ty bezplatné programy a tv normálně funguje.
@tukina píše:
Ahoj holky, hraje vám televize? Já přijímám přes Skylink a už skoro 3 hodiny mi nede ani jeden program, tak nevim jestli je to jejich chyba nebo mám něco v nepořádku já.
Díky
Hele nekdy staci aby jsi pomohla stema adapterama vzadu.
@tukina nám hraje všechno, buď jak holky radí, vypnout ze zdi, minutu počkat a zapnout znovu, nebo se nám asi před 3 měsícema stalo, že to prostě nešlo ani tak, tak jsem volala na skylink a ona mi poslala nějaké kody přes pc a šlo to okamžitě.. nevím.. každopádně u cslinku jsme problém nikdy nemměli.. jak to přešlo ke skylinku, tak mi příjde, že si stěžuje čím dál víc lidí ![]()
Nevím jaké je u vás počasí, ale jestli namrzá, tak je obvykle potřeba omlátit talíř satelitu.
Jinak my teprve začínáme namrzat a dobrý. Máme skylink.
Švagrová ten povinný poplatek skylinku nezaplatila a před nedávnem jí to vypli
my zaplaceno máme a v pohodě jedeme
Mně od včera nefungují placené programy a dost mě to se-e.nic nepomáhá a dřív jak 27 se tma nedovolám takže jsem z toho vytočená