Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky moc vás prosím o radu.
Před obědem jsme dotáhli z terasy stromeček a postavili ho v obýváku a najednou tam byl strašný smrad. Úplně stejný jako z výfuku starého auta nebo když někdo pálí v peci plasty.
Takže stromek putoval rozložený do sklepa.
Jenže se bojím že ten smrad nepustí. Kupovali jsme ho někdě před hyper-superm tak nevím, jestli to chytil tam nebo kde… ale je mi to celkem šumák.
Co mám udělat aby přestal smrdět? Za čtvrt hodiny zasmradil celou místnost nedalo se tam ani sedět ![]()
@Chocolate jestli ste nekoupily nasprejovaný tím smradem proti krádeži a kdo ví kde ho prodejce vzal
Já bych stromek vzala a šla ho vyměnit pokud máte doklad. Smrdět nepřestane.
Mužskej říká, že je kradenej
šel by ho vrátit, tam kde byl koupen.No nešel protože lístek taky nemáme
já budu vytahovat až večer, asi se bojím ![]()
@Chocolate Podle mě se taky jedná o stromeček, který byl ukradený a je nastříkaný tím smradem, který má lidi odradit od krédeží. Asi ho prodejce sám někde ukradnul a pak prodal. Vrátila by jsem jim ho, smrdět bude pořád. Určitě by takto nesmrděl jen výfukem, to snad ani není možný aby načichnul sám od sebe.
Teď mi manžel říkal, že byl z Hornbachu a tam by snad kradené stromky prodávat neměli.
Bohužel nevím, jak smrdí ten postřik, ale jestli takhle, tak je to účinné.
Ale je pravda, že když jsme ho vezli autem domů, tak nesmrděl, až v teple.
@Chocolate Tak zavolat na policii a říct tam o co jde.Na rsklamaci stačí svědek. Podle čoiky vám ho vzít musí.
@Chocolate píše:
Teď mi manžel říkal, že byl z Hornbachu a tam by snad kradené stromky prodávat neměli.
Bohužel nevím, jak smrdí ten postřik, ale jestli takhle, tak je to účinné.
Ale je pravda, že když jsme ho vezli autem domů, tak nesmrděl, až v teple.
Nedávno jsem někde četla, že takhle stromky proti krádeži stříkaj a smrděj právě až doma v teple, aby to zloděj venku nepoznal…
@Nenulka88 píše:
Nedávno jsem někde četla, že takhle stromky proti krádeži stříkaj a smrděj právě až doma v teple, aby to zloděj venku nepoznal…
To vím, že to tak je, ale tak nějak jsem předpokládala, že když si ho koupím v obchodě a dám za něj tisícovku, tak nebude kradenej ani smrdět.
@dajka16 píše:
@Chocolate Tak zavolat na policii a říct tam o co jde.Na rsklamaci stačí svědek. Podle čoiky vám ho vzít musí.
Bohužel účet není.
Přesně tak, stačí svědectví, každopádně bych jim ho omlátila o hlavu
![]()
Tak se netrap, dala bych ho na tu terasu a ozdobila tam. Budete mít netradiční vánoce a ještě se pohledem potěší i jiní. A domů bych si koupila jen nějakej na stůl umělej.
Když mě je to strašně líto. Jsou to dcerky první vánoce, tak jsem to chtěla mít dokonalé.
@Andrimka To jako nemusím mít účet, stačí, když tam půjdeme dva?
Chápu, zkuste tam tedy zajít. Držím palce, at to dobře dopadne.
No to jsou kurwy
prodávat kradený stromky. No nenechala bych to být, dej vědět, jak to dopadne. Bych zavolala Novu ![]()