Stromeček smrdí výfukem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8781
23.12.12 14:04

Holky a to je umělej nebo živej stromek? A jak víte, že je kradenej, tomu nějak nerozumím :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.12.12 14:06

Normálně bych tam šla a stěžovala si, případně fakt zavolat policajty, nebo spíš ČOIku, jako důkaz by mohlo posloužit to, že pravděpodobně jich tam takových bude víc… je dost nejpravděpodobný, že by měli jinak normální a jeden kradenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 14:09

@AngelLilly usuzujeme že je kradený podle toho zápachu, lesníci stromky stříkají nějakým sajrajtem aby lidi nekradli, ono to venku nesmrdí, ale doma v teple ano ;)

• Citovat
  • Upravit
8781
23.12.12 14:12
@K.Black píše:
@AngelLilly usuzujeme že je kradený podle toho zápachu, lesníci stromky stříkají nějakým sajrajtem aby lidi nekradli, ono to venku nesmrdí, ale doma v teple ano ;)
ááá děkuji :hug: ale zakladatelka psala, že ho složili do sklepa, tak jsem myslela, že je umělej ;)

Příspěvek upraven 23.12.12 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.12.12 14:27
@boball píše:
Tak se netrap, dala bych ho na tu terasu a ozdobila tam. Budete mít netradiční vánoce a ještě se pohledem potěší i jiní. A domů bych si koupila jen nějakej na stůl umělej.

Kamarádka má stromek na balkoně každý rok. Ozdobený stojí za balkonovými dveřmi, aby byl vidět zevnitř. Před dveře narovnaj dárečky a jeto. Ona má teda 5 dětí a je to kvůli bezpečnosti všech.
Takže když nevyjde reklamace, neseženete novej strom, co to zkusit takhle? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
23.12.12 14:37

Tak tchán dělá v lese a tvrdí, že ten postřik na stromky smrdí jako hovínka ale možná že existuje víc druhů… :nevim:

Příspěvek upraven 23.12.12 v 18:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7592
23.12.12 14:49

Já bych šla ten stromek „vyreklamovat“
nejdřív mile, že chcete výměnu…pokud to mile nepůjde, ať mluví patřičným tónem chlap…stropit tam hlasitý humbuk, že chcete vyměnit! že tohle opravdu není normální, že je nahlásíte na čoiku…myslím, že ve svém zájmu by to fakt neřešili a raději vám dali jiný :think: :palec:
pokud budou zabedněnci, požadovala bych vrácení peněz, že si koupíte jinde. Pokud stále nic, chtěla bych nadřízeného, majitele nebo kdo to pod tím IČEm prodává, třeba i na telefon a věřím, že každý obchodník raději vyhoví než by riskoval potahovačky po úřadech.

Pokud nedávali doklad, opět bych jim tam stropila scénu, pokuď by ho vyžadovali.
POkud ho pouze nemáte, nic není ztracené, pokud máte svědka dle zákona toto stačí jako důkaz o koupi a má to stejný právní účinek jako doklad o koupi.

držím palce :palec:

Rozhodně bych to zkusila, víc by mě užíralo nechat to jen tak být :think:

ale se „smrádlavým stromkem“ nemám žádnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 15:08

Holky já mám normálně strach až večer přinesu stromek z balkonu, jako mám i umělý ale takových peněz, člověk si myslí že je to jistota a pak tohle :roll:

• Citovat
  • Upravit
4705
23.12.12 15:54

Ehm… a onen muž ho opravdu kupoval v Hornbachu? mě ted chlap říká, že ten lístek je dost důležitý doklad, na který si prodejce dává bacha a při prodeji ti klade na srdce ho MÍT, už jen pro případnou kontrolu policajtama, když ho vezeš domů.
Jestli on jen neříká, že ho koupil a neulil si tisícovku na pívo :twisted:

To jen jak pro sichr udeřit.

Ale jestli je to fakt, tak ženský, já se začínám večera bát. To snad není možný, aby tohle prodávali!!!
Držím palce, a´t to vyreklamujete i bez lístku.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.12.12 16:02

@Chocolate tak co? já chodím očuchávat na balkon a mám bolení, už se mi nepovedl salát, vrba bude smrdět, ještě že mám Lexaurin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
545
23.12.12 20:18

@NiKina my jsme ho kupovali spolu, ale mě se všechny ty hobby obchody pletou, tak jsem se musela muže zeptat, kde to bylo.
Vím, že jsem ten účet přivezla domů a následně asi vyhodila. Takže cestou z obchodu jsme ho měli.

Nakonec jsem do toho Hornabachu volala a pán byl moc milý. Říkal, že jim ještě nikdo nevolal se stejným problémem a že by nám ho rád vyměnil, ale nemá za co neb stromky došly. Ale že se mám po svátcích stavit s účtenkou a vrátí mi peníze. Účtenku nemám, tak prd.
Taťka jak to slyšel, hned mi jel stromeček sehnat, objel půl okresu ale nakonec objevil v OBI. Je moc pěkný a voní lesem :mrgreen:
Takže se jdu vrhnout na zdobení :mrgreen:

Moc vám děkuji za podporu a přeji krásné a voňavé vánoce :hug: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
23.12.12 20:55

Uf, dobře to dopadlo. U nás taky a přišla jsem říct, že i bez účtenky to jde. Protože na stromečku jsme po rozbalení objevili ještě jeden lísteček s typem stromu, tak to by mohlo v nejhorším stačit.

Tak ať se vše už jen vede, krásné první společné dětské vánoce!
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný