Hrající nočník zabral
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
hrající zabral
Zdravím všechny maminky a hlavně ty co bojují s nočníkem. Před časem sem se tu ptala jaký hrající nočník vybrat a asi kromě dvou odkazů mi bylo vysvětleno, že je to zbytečnost, ale nevadí nenechala jsem se odradit a koupila ten nejobyčejnější za 95kč. A najednou po únavných měsících utírání louží, praní prádla, vysvětlování a přemlouvání to najednou šlo, malý chodí na nočník s radostí už i na ten obyčejný, aniž by se prohl jako luk a dokonce jsi obsah nočníčku vyleje do wc.Ani jsem takový skok nečekala a od kamarádky malá co má problém s kakáním, musí jen do pleny, a to jí budou tři roky, se rovněž nadchla a najednou chce kakat na nočník. Normálně bych to tu ani nenapsala, ale vážně mě to tak potěšilo, že jsem si řekla, že se o to musím s vámi podělit a třeba někdo kdo nad hrajícím nočníkem uvažuje a stále se nemůže rozhodnout to třeba pomůže. Takže za nás určitě doporučujeme a přejeme všem pohodové učení bez mučení
doufám, že to nevyzní jako reklama to bych vážně nechtěla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky bojujeme s nocnikem vi ze to je ee-ee, rika tomu tak a vi ze eee-ee dea do plinky, ale vzdy me ee-ee rekne az kdyz v plince neco je.
Je nam 16 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nase chodi rano a vecer curat na nocnik+kakat
ale na bude teprv 9 mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás naopak hrající nočník natolik vyděsil, že mi syn potom nevlezl na žádný nočník další 4 měsíce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka píše:
Tak u nás naopak hrající nočník natolik vyděsil, že mi syn potom nevlezl na žádný nočník další 4 měsíce…
U prvního syna to bylo stejně. Řval jako tur ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás není problím si na nočník sednout, to si jde i sám, ale nevyčůrá se už jsem zoufalá, budou nám dva a prostě bez nočníků je to šílený. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dobře, že to zabralo. Já musela to hraní vypnout, protože spustil po první kapce, což je jasný, ale Viki přestala čůrat, vyskočila a tleskala. Teď si neřekne, ale když jí posadím a chce se jí, vyčůrá se, je jí čerstvých 20 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit