Hrající nočník zabral

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1034
21.8.12 09:37

hrající zabral

Zdravím všechny maminky a hlavně ty co bojují s nočníkem. Před časem sem se tu ptala jaký hrající nočník vybrat a asi kromě dvou odkazů mi bylo vysvětleno, že je to zbytečnost, ale nevadí nenechala jsem se odradit a koupila ten nejobyčejnější za 95kč. A najednou po únavných měsících utírání louží, praní prádla, vysvětlování a přemlouvání to najednou šlo, malý chodí na nočník s radostí už i na ten obyčejný, aniž by se prohl jako luk a dokonce jsi obsah nočníčku vyleje do wc.Ani jsem takový skok nečekala a od kamarádky malá co má problém s kakáním, musí jen do pleny, a to jí budou tři roky, se rovněž nadchla a najednou chce kakat na nočník. Normálně bych to tu ani nenapsala, ale vážně mě to tak potěšilo, že jsem si řekla, že se o to musím s vámi podělit a třeba někdo kdo nad hrajícím nočníkem uvažuje a stále se nemůže rozhodnout to třeba pomůže. Takže za nás určitě doporučujeme a přejeme všem pohodové učení bez mučení :D doufám, že to nevyzní jako reklama to bych vážně nechtěla :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
21.8.12 10:02

Taky bojujeme s nocnikem vi ze to je ee-ee, rika tomu tak a vi ze eee-ee dea do plinky, ale vzdy me ee-ee rekne az kdyz v plince neco je. :roll: Je nam 16 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
21.8.12 10:14

Nase chodi rano a vecer curat na nocnik+kakat
ale na bude teprv 9 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.8.12 10:26

Tak u nás naopak hrající nočník natolik vyděsil, že mi syn potom nevlezl na žádný nočník další 4 měsíce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
21.8.12 10:47
@tterka píše:
Tak u nás naopak hrající nočník natolik vyděsil, že mi syn potom nevlezl na žádný nočník další 4 měsíce… :roll:

U prvního syna to bylo stejně. Řval jako tur :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.8.12 12:57

U nás není problím si na nočník sednout, to si jde i sám, ale nevyčůrá se už jsem zoufalá, budou nám dva a prostě bez nočníků je to šílený. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.8.12 13:03

To je dobře, že to zabralo. Já musela to hraní vypnout, protože spustil po první kapce, což je jasný, ale Viki přestala čůrat, vyskočila a tleskala. Teď si neřekne, ale když jí posadím a chce se jí, vyčůrá se, je jí čerstvých 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze