Prokletý nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prokletý nočník
Ahojky, od té doby co dcera chodí na nočník je to děs a hrůza. Nejdřív nadšení, že už je šikovná a bezvadně se naučila chodit ze dne na den, sama od sebe na nočník. Jenže mi začala dělat to, že si na ten nočník nesedne tak, že by tam chvilku poseděla a pak bych mohla normálně nočník uklidit.Ale dělá to, že si na něj sedne několikrát po sobě a neudělá to všechno naráz. S čůráním není problém ale když se ji chce na velkou tak chodí třeba na 4×. Jenže si NECHCE NA NĚJ SEDNOUT, KDYŽ V NĚM NĚCO JE!!!
V tom případě já jen chodím, vylívám, splachuju a jdeme nový kolo. Když se ji snažím vysvětlit, že na tom nočníku může normálně sedět dál a pokračovat, tak se začně vztekat, že nechce a nejde na něj prostě dokud ho nevypláchnu. Takže je zase po jejím a já jak trubka pořád jen odnáším, splachuju, umývám, přinesu a zase na novo.Ani by mi to tak strašně nevadilo, kdyby mi tohle nezačala dělat i v noci. Prostě ji to vzbudí a chce na nočník. Na noc má pro jistotu ještě plínu ale asi zbytečně. Tak na jednu stranu jsem ráda, že chodí na nočník ale na druhou stranu jsem vzteky bez sebe, že to dělá takhle. Vůbec nevím co s tím. Z dnešní noci jsem unavená, naštvaná a protivná…v noci jsem se snažila to na malou nepřenášet ale chvilkama jsem už vybuchla. Třeba dneska se vzbudila o půl 2 a s nočníkem jsem šla 3× po sobě. Potom se vzbudila o půl 4 a do 5 jsem takhle lítala s nočníkem asi 50×. Nevíte někdo co s tím, už si vážně nevím rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Agi20 píše:
Ahojky, od té doby co dcera chodí na nočník je to děs a hrůza. Nejdřív nadšení, že už je šikovná a bezvadně se naučila chodit ze dne na den, sama od sebe na nočník. Jenže mi začala dělat to, že si na ten nočník nesedne tak, že by tam chvilku poseděla a pak bych mohla normálně nočník uklidit.Ale dělá to, že si na něj sedne několikrát po sobě a neudělá to všechno naráz. S čůráním není problém ale když se ji chce na velkou tak chodí třeba na 4×. Jenže si NECHCE NA NĚJ SEDNOUT, KDYŽ V NĚM NĚCO JE!!!V tom případě já jen chodím, vylívám, splachuju a jdeme nový kolo. Když se ji snažím vysvětlit, že na tom nočníku může normálně sedět dál a pokračovat, tak se začně vztekat, že nechce a nejde na něj prostě dokud ho nevypláchnu. Takže je zase po jejím a já jak trubka pořád jen odnáším, splachuju, umývám, přinesu a zase na novo.Ani by mi to tak strašně nevadilo, kdyby mi tohle nezačala dělat i v noci. Prostě ji to vzbudí a chce na nočník. Na noc má pro jistotu ještě plínu ale asi zbytečně. Tak na jednu stranu jsem ráda, že chodí na nočník ale na druhou stranu jsem vzteky bez sebe, že to dělá takhle. Vůbec nevím co s tím. Z dnešní noci jsem unavená, naštvaná a protivná…v noci jsem se snažila to na malou nepřenášet ale chvilkama jsem už vybuchla. Třeba dneska se vzbudila o půl 2 a s nočníkem jsem šla 3× po sobě. Potom se vzbudila o půl 4 a do 5 jsem takhle lítala s nočníkem asi 50×. Nevíte někdo co s tím, už si vážně nevím rady.
tohle mi malá dělala taky, jednoho krásnýho dne, jsem zavelela, že půjde na WC a ani se nevztekala ašla tam, i když to kolikrát, chtěla splácnout, tak jsme to spláchla le alespon jsem nemusela furt hcodit s tím na WC
jinak známé chodí a to už jsou jí 3 roky na nočník a kadí na nočník, co už mi příjde moc, tak velké dítě a nejde na WC-ona by tam šlo, ale její matka je silně pohodlná, kdyžl byla před dvou tydny u nás tak na wc šla a před tydnem, už nešla, chtěla jít ven a proto, protože není na wc zvyklá, takže si myslím, že je lešpí aby si děti zvykaly co nejdčřív na WC
![]()
Příspěvek upraven 10.08.12 v 09:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupit redukci a stupátko a strčit jí na záchod?
A nebo ať si nočník vylívá sama ![]()
Já myslím, že je to takový boj, co všechno ještě může, co maminka zvládne… Syn taky chodil po částech teda venku, zpočátku, neuměl se pořádně vyčurat do záchoda, bylo to o nerv, ale přešlo to. Párkrát zkusil doma jen cvrknout a už honem běžet, ale to jsem mu řekla, že musí vyčurat VŠECHNO, párkrát ještě připomněla a bylo vyřešeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No zatím ať jsem se snažila vysvětlovat jak jsem chtěla nikdy to prostě nevzala v potaz.Jo a taky párkrát udělala to, že když jsem venku na zahradě tak raději chodí čůrat na trávu než na nočník, přesto že ho má hned u sebe.To čůrání je v pohodě to je mi jedno ale párkrát se stalo, že se tam i vykadila. A zase jsem začala vysvětlovat, že musí dělat aa jen do nočníčku. Na velkým záchodě už taky párkrát byla a bez problému ale vždycky jen čůrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach píše:
tohle mi malá dělala taky, jednoho krásnýho dne, jsem zavelela, že půjde na WC a ani se nevztekala ašla tam, i když to kolikrát, chtěla splácnout, tak jsme to spláchla le alespon jsem nemusela furt hcodit s tím na WC____________________________________________________________________________
jinak známé chodí a to už jsou jí 3 roky na nočník a kadí na nočník, co už mi příjde moc, tak velké dítě a nejde na WC-ona by tam šlo, ale její matka je silně pohodlná, kdyžl byla před dvou tydny u nás tak na wc šla a před tydnem, už nešla, chtěla jít ven a proto, protože není na wc zvyklá, takže si myslím, že je lešpí aby si děti zvykaly co nejdčřív na WC![]()
Příspěvek upraven 10.08.12 v 09:50
ve 3 roky to jeste jde
moja mala jeste ve 3 roky mela pampersy. a za jeden den mamka moje ji naucila na nocnk chodit.ja jsem nemela nervy.ale muj bracha kadil na nocnik i v 6 letech
mne to vadilo, a rodice nic na to nerikali
druha mala ma 1 rok a 9 mesicu a jeste nechodi na nocnik, boji se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mladší dcera chodila na nočník asi jenom měsíc, potom chtěla jen na záchod, jako my se starší dcerou. Takže problém vyřešen. Taky mě silně obtěžovalo 20× denně vylívat nočník, o velké potřebě nemluvě.
- Citovat
- Upravit
@Judi Mě nevadí to vylívání toho nočníku x krát denně. Spíš mě vadí to, že musím během krátké doby několikrát jít vylít, spláchnout, umýt. kdybych šla jednou za půl hodiny třeba tak mi to je fuk ale takhle je to fakt k zbláznění. A v noci? O tom ani nemluvím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo jenže jendou jsem jí hlídalaa ona se počurala, myslím si, že nechtěla, neudělala schválně, a ona jí dala silně na prdel as seřvavaka, tak, že jsem se bala sama, dítě byvolalo silný křík a řvala 15minut ani se jí nedivím, je zvyklá na nočník, tudíž si svlíkně sama gatě a jde sama na nočniček, a takhle není zyvklá, takže si neřekla, necháapala sjem bylo mi jí hoodně líto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit