Hraní s Fimo hmotou a náušnice

• Fotoalbum (25)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4982
16.7.14 16:27

Hraní s Fimo hmotou a náušnice

Ahoj holky :kytka:
Zakládám tuto diskuzi abych se podělila o své výrobky a od vás se přiučila nějakým dalším trikům. Odkud berete návody, kde všude hledáte inspiraci? Já se k fimu dostala náhodou, chtěla jsem aby si dcera začala vydělávat nějak svoje peníze, protože kapesné od nás se jí zatrhlo - nepřišlo mi vhodné. Akorát ho šetřila a vše okolo jsme jí stejně kupovali my. Chtěla jsem aby poznala hodnotu peněz, když si je vydělává sama a chytlo to i mě :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11137
16.7.14 16:30

Moc pěkné :potlesk: já dostala od tchýně na Vánoce FIMO hmotu a popravdě nevím co s tím a ani není čas, bojím se to otevřít teď když nemám čas aby mi to nezatvrdlo nebo tak něco :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
16.7.14 16:33

Jo tak čas je to co mi taky chybí, těším se že mi snad vezmou prcka taky někdy do školky a já si budu doma hrát :mrgreen:. Podívej se na datum jestli tam je, ono když je ta hmota potom prošlá tak se s ní hůř pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.7.14 16:41

@Riky69

podívej se třeba na Brýdovou, myslím, že na netu je toho dost..já si vždy zajdu na kurz, udělám si, co se mi líbí, mám k dispozici množství barev a doma čisto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
16.7.14 16:43

JJ Brýdová je na netu hodně, na tu se koukám. Tak já si s tím doma hraju i s holkou, tak je to i tom, že jsme spolu. I když někdy si říkám, že mi ničí barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
16.7.14 16:53

@Riky69 Já teda s tímto zkušenost nemám, ale strašně se mi líbí, jak z toho někdo dělá takové ty mrňavé dortíčky a sladkosti a tak jako přívěšky, naušnice či prstýnky. To mám kolikrát chuť to i sníst :mrgreen: něco jako tohle http://i.mimibazar.cz/…f4038725.jpg jinak teda OT, ale bylo to hned první co mě napadlo…já teda nevim, ale místo toho, aby si byla ráda, že dcera kapesný neutrácí za kdejaký kraviny a šetří si ho třeba na něco, tak jí ho rovnou zatrhneš, ale tak není to moje věc, jen mě tohle prostě trošku zarazilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.7.14 19:24

@Riky69 co založit skupinu? Jinak já také tvořím, když je čas. Mám asi tři knížky a b těch se hodně inspiruji :dance:

• Citovat
  • Upravit
4982
16.7.14 20:59

@MarkétkaBeruška Tak to mě napadlo taky s tou skupinou, ale zatím nemám koho do ní :mrgreen:
@barca93 Ono nevím jak staré máš děti a jak pobrali kapesné, ale u nás se teda fakt neosvědčilo. Utrácela za spolužáky ve třídě, protože jí řekli kup mi to já na to nemám peníze a ona je tak hodná (opravdu je citlivá, to není ironie ), že šla a koupila jim co chtěli. A ani to nebyly vyloženě její kamarádky :zed:. Takže jsem chtěla, aby poznala pravou hodnotu peněz a to tak, že něco udělám a pak prodám. Věk už na to má. No a ona sama poznala, že něco udělat není problém, ale prodat a koupit si za vydělané peníze něco jiného je úplně jiné, než když dostane každý týden od nás peníze. A jinak ty dortíčky a to co máš na obrázku děláme taky, :mrgreen: a spolužák ve třídě jí ho chtěl sníst :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
16.7.14 21:06

@Riky69 Jo takhle. Mě to vyznělo, že si ho prostě schová do kasičky a je a ne, že za to kupuje něco spolužákům. To se omlouvám :oops: ;). Jo, ty dortíčky jsou fakt k sežrání :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
16.7.14 21:21

@barca93 V pohodě, tak já to nerozepisovala, protože to nebylo proč jsem zakládala tohle téma ;). Ale ráda vysvětlím a objasním. U nás toto zafungovalo, protože na svačiny dostává, všechno co potřebuje jí kupujeme a tak ani není třeba, aby měla svoje peníze pro jiné, které toho využívají. Však toho se s její povahou v životě ještě užije :roll:.
Jinak se chci pochlubit holky :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.7.14 21:48

@Riky69 to máte krásné…mě to třeba i baví, ale pak to nenosím :mrgreen: tak se věnuji raději šití na děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
17.7.14 08:58

Ahoj holky, máte moc krásné! Já sice nemám fimo, ale cernit :) A zatím jsem vytvořila jen sovičky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
17.7.14 12:57

Jé sovičky dělá holka a moc jí to baví, ona vůbec radši než náušnice dělá třeba koníky a tučňáky a takový postavičky.
Hoďte sem fotky klidně ať se taky pokochám.
Jak se pracuje s tím cernitem? Je to stejné jako fimo, měla jsi možnost to porovnat, nebo je v tom nějaký rozdíl? @PavlaPir

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.7.14 16:36

@Riky69 cernit je prý tužší, neměla jsem v ruce, ale trochu hůř se zpracovává, nicméně je zase příznivější cena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
20.7.14 20:55

@Riky69 já jsem dělala sovičky jako náušnice a přívěšek na krk :) Jinak porovnání nemám, ale je docela tuhý. Takže jestli je fimo přijatelnější, tak příště koupím to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat