Kde koupit CND Shellac
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde koupit CND Shellac
Ahojky,
chci se zeptat zda nemáte zkušenosti s koupí tady v Čr Shellac CND…Koukám na net ale chtějí IČO…také jem našla že se dá objednat na E-Bay ale toho se bojím bež předchozí konzultace s někým kdo zná..Prosím zkušenosti jestli máte
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, už dvakrát jsem nakupovala přes ebay a v pohodě to dorazilo, poměrně brzy, bez cla a je to fakt originál (bacha na padělky!). Vyjde to i levněji než u nás. Vím, že se dá sehnat na veletrhnu kosmetiky na Výstavišti, kde vyjímečně prodají komukoliv i bez ŽL. Taky jsem našla i český e-shop, kde by to taky mělo jít bez ŽL, ale vyjde to určitě dráž. Takže za mě určitě ebay - osvědčený prodejce: scvbeautysupply1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jsi spokojená s těmi z Mahastudia, že jde o skutečný originál? Vydrží ti slibované tři týdny bez vady?
Viděla jsem shellac už i ve vietnamské tržnici - 120,– kč za kus
Tam je mi jasný, že je to od originálu hodně daleko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano opravdu vydrží 3 týdny, sundávám pak Shellac removerem a moje nehty jsou naprosto zdravé, nepoškozené. Dělám to přesně podle návodu, který je na jejich stránkách taky ke stažení. Tohle bude určitě originál - i podle obalu, ale hlavně vydrží. V akci jsem koupila i za 420Kč, teď mají některé za 450,– a další 490,–. Ale většinou každý měsíc tam nějaké slevy mají.
- Citovat
- Upravit
Holky, kupovaly jste některá ten Shellac v Maha Studiu? Máte nějaké zkušenosti s nákupem od nich? Nerada bych naletěla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepe na **** a maji hodne prodejen na osobni odber..
edit admin: smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na aukru nebrat je kopie co nedrzi. Drzi cca 2-3dny pak praska, loupe se. Sama jsem se tam napalila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dasua není, jen některé sady po více kusech, jednotlivé laky se dají koupit.. Já tam kupuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jak si muzete kupovat cnd shellack z ali a myslet si, ze je pravy. Maha studio opravdu original. Ted tam delam kurz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ozivuju. Je mozne nekde na ceskych eshopech koupit CND i bez ZL? A je mozne za ucelem bezbarveho vzhledu aplikovat pouze base coat a na nej rovnou top coat bez barevne mezivrstvy, bude to drzet? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helca83 ano, je to mozne, jenom bych te base doporucila napr. 2 vrstvy. Ale zalezi na kvalite tvych nehtu, aby ti to drzelo.
Nebo ted je novinka od cnd-plexigel a ten je pevnejsi a taky pruhledny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit