Kde koupit CND Shellac

360
15.7.14 15:13

Kde koupit CND Shellac

Ahojky,

chci se zeptat zda nemáte zkušenosti s koupí tady v Čr Shellac CND…Koukám na net ale chtějí IČO…také jem našla že se dá objednat na E-Bay ale toho se bojím bež předchozí konzultace s někým kdo zná..Prosím zkušenosti jestli máte :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
24.9.14 11:51

Ahoj, už dvakrát jsem nakupovala přes ebay a v pohodě to dorazilo, poměrně brzy, bez cla a je to fakt originál (bacha na padělky!). Vyjde to i levněji než u nás. Vím, že se dá sehnat na veletrhnu kosmetiky na Výstavišti, kde vyjímečně prodají komukoliv i bez ŽL. Taky jsem našla i český e-shop, kde by to taky mělo jít bez ŽL, ale vyjde to určitě dráž. Takže za mě určitě ebay - osvědčený prodejce: scvbeautysupply1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.1.15 22:34

A jsi spokojená s těmi z Mahastudia, že jde o skutečný originál? Vydrží ti slibované tři týdny bez vady?
Viděla jsem shellac už i ve vietnamské tržnici - 120,– kč za kus :? Tam je mi jasný, že je to od originálu hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agent1404
29.1.15 08:22

Ano opravdu vydrží 3 týdny, sundávám pak Shellac removerem a moje nehty jsou naprosto zdravé, nepoškozené. Dělám to přesně podle návodu, který je na jejich stránkách taky ke stažení. Tohle bude určitě originál - i podle obalu, ale hlavně vydrží. V akci jsem koupila i za 420Kč, teď mají některé za 450,– a další 490,–. Ale většinou každý měsíc tam nějaké slevy mají.

• Citovat
  • Upravit
19
9.8.15 20:46

Holky, kupovaly jste některá ten Shellac v Maha Studiu? Máte nějaké zkušenosti s nákupem od nich? Nerada bych naletěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
9.8.15 20:47

@dasua Kupovala jsem přes aukro. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
9.8.15 20:56

@dasua mam z Aliexpress ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.8.15 21:22
@kiwa píše:
@dasua Kupovala jsem přes aukro. :palec:

Děkujůůů :kytka:
Nějak mě to nenapadlo…už jsem je tam objevila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.8.15 21:56

Nejlepe na **** a maji hodne prodejen na osobni odber..

edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.8.15 22:36

@Vanille jenže to je jenom na živnosťák :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
4.9.15 21:28

Na aukru nebrat je kopie co nedrzi. Drzi cca 2-3dny pak praska, loupe se. Sama jsem se tam napalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.10.15 21:41

@dasua není, jen některé sady po více kusech, jednotlivé laky se dají koupit.. Já tam kupuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.2.18 22:14

Holky jak si muzete kupovat cnd shellack z ali a myslet si, ze je pravy. Maha studio opravdu original. Ted tam delam kurz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
21.2.22 15:57

Ozivuju. Je mozne nekde na ceskych eshopech koupit CND i bez ZL? A je mozne za ucelem bezbarveho vzhledu aplikovat pouze base coat a na nej rovnou top coat bez barevne mezivrstvy, bude to drzet? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.2.22 16:51

@Helca83 ano, je to mozne, jenom bych te base doporucila napr. 2 vrstvy. Ale zalezi na kvalite tvych nehtu, aby ti to drzelo.
Nebo ted je novinka od cnd-plexigel a ten je pevnejsi a taky pruhledny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat