Hrazdička Chicco - kýve se?

102677
28.7.11 12:06

hrazdička chicco - kýve se?

ahojky, objednala jsem pro malou hrazdičku chicco, přikládám obrázek, sestavila jsem jí a přijde mi, že se děsně kynklá - že je taková nestabilní, myslela jsem, že bude pevně stát. máte ji někdo a taky se Vám tak kejve nebo dělám něco blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
28.7.11 12:15

Co myslíš tím nestabilní? Nemáš málo zastrčené tyčky? Já ji nedávno znovu postavila, jen tak pro srandu a sice není 100% pevná, ale ani nevypadá že by se chtěla sama složit (vzhledem ke konstrukci to ani nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.7.11 12:18

sama složit to ne :mrgreen: tyčky mám zastrčené nadoraz -dole v těch základnách dobrý, ale nahoře v té horní části tý hrazdy se to děsně kejve.když na to dám zezhora ruku a lehce hejbu, nijak extra netlačím, tak jsou výkyvy sem tam tak pět čísel. překvapilo mi to vzhledem k tomu, že uvádějí, že se ta hrazdička dá použít i pro chodící dítko - že jí jakoby tlačí před sebou. to si teda moc představit nedokážu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.7.11 13:32
Šája píše:
sama složit to ne :mrgreen: tyčky mám zastrčené nadoraz -dole v těch základnách dobrý, ale nahoře v té horní části tý hrazdy se to děsně kejve.když na to dám zezhora ruku a lehce hejbu, nijak extra netlačím, tak jsou výkyvy sem tam tak pět čísel. překvapilo mi to vzhledem k tomu, že uvádějí, že se ta hrazdička dá použít i pro chodící dítko - že jí jakoby tlačí před sebou. to si teda moc představit nedokážu :think:

My máme úplně stejnou, jen s jinými hračkami a starší kluk si pod ní nejdřív hrál a pak ji skutečně tlačil před sebou. Teď ji používá dcerka a kluk jí někdy vezme a zase jí tlačí po bytě před sebou a to už má skoro 2 roky a hrazdička stále drží :lol: A to už jsem jí dostala po jednom dítku, takže se toho neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.7.11 14:19

leníku, mě spíš jde o to, jestli je normální, že se nová takhle hejbe ze strany na stranu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
28.7.11 15:45
Šája píše:
leníku, mě spíš jde o to, jestli je normální, že se nová takhle hejbe ze strany na stranu :think:

Tak jsem zkusila zezhora zahejbat s tou naší ze strany na stranu a řekla bych, že docela drží :think: Nějaký pohyb tam je, ale nic závratného, tak možná máš vážně nějakou špatnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.7.11 17:44
:think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie