Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co takhle založit diskusi o tom, co jste v poslední době koupili a udělalo Vám to radost. třeba pro dítě,nebo pro sebe, do bytu a tak. Za chvili začneme řešit vánoce, dárky na narozeniny a tak. Nebo co jste koupili a zklamalo Vás to. J8 koupila Pelikána na hračky do vody a jsem z něho nadšená a klukovi křesílko Ikea, miluje ho. ![]()
A já zrovna přemýšlela, jak na vaně srovnám hračky do vody
Ten pelikán je moc hezkej.
Nebyl by odkaz?
Minulý týden jsme konečně pořídily sedačku na kolo
![]()
A dnes jsem byla u řezníka a máme plný mražák masíčka
![]()
No my jsme v očekávání,takže teď nakupuju pořá,peníze jen letí
zrovna dnes mi přišel balíček s emitex zavinovačkou, dekou, dudlíky, lahvičkou a oblečením:) utraceno bez vytažení paty z domu
![]()
já ho našla na netu ale koupila normálně v Pompu( 400kč) na netu byl levnější, ale já ho potřebovala vidět, máme totiž atyp vanu tak aby pasoval
markone píše:
já ho našla na netu ale koupila normálně v Pompu( 400kč) na netu byl levnější, ale já ho potřebovala vidět, máme totiž atyp vanu tak aby pasoval
jasný, já to taky musím vidět a pak nevydržím a hned koupím
![]()
markone píše:
noi právě, mě když se něco líbí tak to většinou chci hned
ani nevíš, jak moc to znám ![]()
no to ja se dokazu ovladnout…zrovna vcera jsem v pompu obhlizela hracky lamaze a kdyz jsem se pak koukla na net a videla rozdíl 120kc/ks tak jsem se rozhodla ze je radeji objednam ![]()
poki píše:markone píše:ani nevíš, jak moc to znám
noi právě, mě když se něco líbí tak to většinou chci hned
I já
Už ho hledám na netu ![]()
alchien píše:
no to ja se dokazu ovladnout…zrovna vcera jsem v pompu obhlizela hracky lamaze a kdyz jsem se pak koukla na net a videla rozdíl 120kc/ks tak jsem se rozhodla ze je radeji objednam
zas kdy přidáš poštovný a balný …