Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, nejezdíte někdo do zahraničí? Sháním hračky YOOKIDOO. Znáte je někdo? U nás se zatím neprodávají, ale jsou to naučné hračky.
Pokud někdo budete vědět, kde se dají sehnat nebo mi nějakou můžete přivézt, dejte vědět.
Děkuji
Příspěvek upraven 29.09.11 v 13:27
Reklama na co? Na ty hračky? Jo, dělám američanům reklamu, dostávám za to 50 tisíc doláčů za měsíc…
Jsi nějaká divná, ne? Ptám se na hračky, porotže je sháním…Nevím,jak bych mohla dělat reklamu něčemu, co se prodává v USA.
koukala jsem na ten katalog…do USA nejezdím, ale hodně mi to stylem připonímá Lamaze nebo Sassy. ty u nás k dostání jsou, tak zkus popátrat mezi nimi ![]()
Michala5 píše:
Reklama na co? Na ty hračky? Jo, dělám američanům reklamu, dostávám za to 50 tisíc doláčů za měsíc…Jsi nějaká divná, ne? Ptám se na hračky, porotže je sháním…Nevím,jak bych mohla dělat reklamu něčemu, co se prodává v USA.
no mně jen přijde zajímavý, že první co mi vyjelo, když jsem ten název dla do googlu, vyskočila na mě stránka, na které se ty hračky dají tady v ČR koupit
a naprosto nečekaně je to yookidoo.cz ![]()
Tam už jsem hledala… Ale já právě pár kousků viděla u známé, které to přivezla nějaká příbuzná z USA a jsou naprosto úžasný pro mimina… Náš malej má jen tu fontánu do vany. S tím si vyhraje snad i sedmiletý dítě… Je to na baterky a stříká to.. Koupila jsem to jetý, ale v super stavu.. Teď bych chtěla koupit naší holčičce něco pro ty prcíky…Jsou jí dva měsíce..Ale to bych chtěla asi spíš nový..
Ale díky za radu ![]()
fakt?..tak až tak daleko jsem nešla
no jo, tak asi Michala5 nedostává za měsíc 50tis.doláčů ale třeba jen Kč
…a když ne a jen jí nenapadlo to vygooglit - jako mě, tak omluva ![]()
a vůbec teď by klidně za reklamu mohli zaplatit nám všem - yookidoo, lamaze i sassy ![]()
no počkej…ty když dáš www.yookidoo.cz tak se ti neco objevi?
mě teda ne..napíše mi to tam na tu bílou stránku tučně yookidoo a je to vše…
neni tam ani napsano, že to neexistuje, jen to co pisu…
a co tam teda mas? normalne to zbozi, ze se da objednat?
Jinak se teda omlouvám, jen mi to přišlo podezřelý, protože najít to mi trvalo fakt asi dvě minuty… Ale každopádně díky, protože ten kohoutek od nich možná vyřeší náš problém s tím, že malej má furt potřebu pouštět vodu do vany ![]()
Neomlouvej se, už to chápu
Já to fakt nedokázala najít…To ale fakt musí být chvíli…Protože to hledal můj manžel..aten hledat umi…asi před 14dny a nic nenašel… A připadá mi, že ty stránky mají ve výstavbě..je to takový nějaký nedodělaný…Určitě to bude nový…
Tak díky moc a nezlob se ![]()
Tak jsem zkusila objednat a včera mi napsali, že to ještě nejde. Tak si ještě musím počkat. Prej ty stránky ještě nejosu hotový a bude to ještě nějaký čas trvat. Chtěla jsem tam nakoupit pro segry dvojčata tříměsíční…a taky pro naše dětičky… Udělala bych jim kšeft… No uvidíme, snad to spustí brzy.
Jo a na ten kohoutek jsem koukala. Je dost dobrej. My máme tu fontánu a taky si s ní malej děsně vyhraje. Hlavní je, že to stříká pořád dokola je to na baterky a nemusíš pouštět vodu. VYplácal by jí děsně moc a na to nemám prachy ![]()
jojo, dá se prohlídnout jen ten katalog, ale ten je mi k ničemu, když tam nemůžu nic koupit