Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
chtěla bych synovi koupit nějakou hračku do vany, zaujalo mě Yookidoo, mám teď ale dilema jestli KOHOUTEK nebo FONTÁNU. Pokud třeba máte některá oboje, můžete porovnat? Děkuji.
No já právě nemám nikoho v okolí, kdo by to měl, tak jsem na vážkách, co koupit. Nejprve jsem byla rozhodnutá pro kohoutek, pak jsem ale objevila fontánu a mám dilema…
.
My máme též jen kohoutek, navíc ještě neozkoušený (děti slavit svátek až příští víkend), ale jsem si jistá, že fontána by je tolik nenadchla ![]()
No kohoutek má i kamarádka, klukovi jsou 4roky a stále si vyhraje…takže jsem šla také do kohoutku ![]()
třebas koukni na ty videa a pomůže ti to v rozhodnutí ![]()
@zane2611
Tak jsem koukla na youtube, no líbí se mi oboje, tak asi vezmeme oba kousky
.
Na ofiko webu yookida máš dole videa, jak dané hračky fungují, když si s nima hrají děti.
Mně třeba přišel jednoznačně lepší kohoutek. Reference na něj máš třeba zde: https://www.emimino.cz/…idoo-165809/
Přeji dobrý výběr. ![]()
Mame oboje jak fontánu tak kohoutek…Naše kluky baví oboje…fontánu si berou i do bazénu v létě. za nas je super oboje což ti asi nepomůže:-D
![]()
@Clarkia jj, už jsem si toho taky všimla
, ale na Youtube taky dobrý
. Uvidím, zda se třeba ozve mamča, co má doma oboje. Do Vánoc času ještě dost, tak aspoň budou mít babičky co koupit
.
@adelina3 Ale ano, pomůže
. já právě taky zvažuji, že by si to děti mohly dát pak v létě do bazénku (fontánu) a ve vaně by měly kohoutek.
Já jsem vloni na Vánoce koupila fontánu a pro synovce kohoutek a byly to moc hezké hračky. Bohužel naše fontána přestala po asi dvou měsících fungovat a do dneška jsem se nedokopala ji vyreklamovat, ale asi budu muset… Jinak to byla vděčná hračka, asi jsme měli štěstí na vadný kus
Ten kohoutek mě ale taky moc láká, tak uvidíme.
@Jenye my koupili nakonec jen kohoutek. Fontánku jsme měli půjčenou od kamarádky a ta velké nadšení nevyvolala, tak uvidíme, co ten kohoutek (syn ho dostane k Vánocům).