Hračky Yookidoo - kde koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.8.11 15:39

Tak ten kohoutek je teda úžasný, asi si taky objednám:) Dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana666
29.8.11 00:24

yookidoo

Já už ho objednala. Díky.

• Citovat
  • Upravit
5091
29.8.11 10:28

vždyt tam nemají žadný výber 8-o
tyhle str.je asi neživí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana666
30.8.11 08:37

No moc hraček nemaj, to je pravda. Je mi jedno jestli je to uživí, ale hračky jsou to úžasný. Mně se teda líbí. Kolikrát je lepší méně a kvalitní, než více a na nic, že ano. Tak jdi nakupovat k Vietnamcum. Tam mají výběr :-))) Pro mě je důležitý, že vím, že jsou ty hračky testovaný a bezpečný pro moje dítě.

• Citovat
  • Upravit
30.8.11 09:02

No tak už mám taky objednáno, jak ten kohoutek, ten mi příjde asi nejlepší, tak i ten veselý míček ,tak jsem zvědavá, jaký bude mít úspěch:) Rozšiřovat výběr prý budou až po novém roce. Tak se pak zas kouknu, co jim přibude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana666
5.9.11 07:19

yookidoo

Tak to je dobře, tak to se taky kouknu. Kdy Ti napsali, že ty hračky pošlou?

• Citovat
  • Upravit
5.9.11 07:27

psali, že v polovině října, a že prý to můžu taky zaplatit později. No tak snad to opravdu příjde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana666
5.9.11 14:09

yookidoo

Já už jsem to taky zjistila. Napsali mi, že tím jak je to prostě nové v ČR (a vlastně i to teď teprve přichází do Evropy), tak nemohou mít hned všechny druhy hraček a hlavně to taky nějakou dobu trvá než to sem dorazí. Myslím, že až budou mít plny sklady, tak budou posílat hned. Uvidíme. Myslím, že jsou to výborné hračky pro novorozeňata a pro kojence. Už se těšim až to dorazí. Prosím Tě, řekneš mi pak jak to vypadá to co sis objednala, jo?

• Citovat
  • Upravit
prcekk
24.9.11 16:33

Taky jsem to objevila a teď několik dní pátrám po kamenném obchodě, kde by to měli. Nechce se mi platit poštovné.

• Citovat
  • Upravit
26093
24.9.11 19:56
prcekk píše:
Taky jsem to objevila a teď několik dní pátrám po kamenném obchodě, kde by to měli. Nechce se mi platit poštovné.

v kameným obchodě to nenajdeš… vzhledem k tomu, že tohle bude výhradní dovozce do ČR :-) Možná až časem, ale ne dřív, než to oni objednaj sem do České republiky… :nevim: My jsme objednali nad 1500, budem to mít taky bez poštovnýho, brala jsem to na dobírku, takže zaplatím, až to přijde… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
24.9.11 21:53

kate, co ty sis objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.9.11 00:44

Spoustu věcí… :-D ten kohoutek, fontánu, hrací tašku a nějaký ty sety hraček pro mimča, myslim ještě ten balón do kočárku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 07:10

Teď mi ještě poslali poděkování a volnou vstupenku na veletrh hraček:) JO a holky, když už jsme u těch hraček, tak jsem si objednala takovou super kostku http://www.alextoys.cz/…acka-kostka/. Možná se vám bude taky líbit. Přišlo mi, že je fakt dobrá, je docela velká a děti se pak na ní můžou učit jak zapínat knoflíky, šněrovat, zapínat zips a tak, šustí, štěrká, je krásně barevná. Fakt mně mile překvapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
25.9.11 07:56
kate02 píše:
Spoustu věcí… :-D ten kohoutek, fontánu, hrací tašku a nějaký ty sety hraček pro mimča, myslim ještě ten balón do kočárku… :think:

Myslíš ten létající balón? Ten se mi taky líbí. Ty čekáš druhý mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
25.9.11 08:17
DášaMáša píše:
Teď mi ještě poslali poděkování a volnou vstupenku na veletrh hraček:) JO a holky, když už jsme u těch hraček, tak jsem si objednala takovou super kostku http://www.alextoys.cz/…acka-kostka/. Možná se vám bude taky líbit. Přišlo mi, že je fakt dobrá, je docela velká a děti se pak na ní můžou učit jak zapínat knoflíky, šněrovat, zapínat zips a tak, šustí, štěrká, je krásně barevná. Fakt mně mile překvapila.

Kdo ti poslal vstupenku? Kostka mě taky na první pohled nadchla. Ale myslím, že se dá využít tak na to štěrchání a šustění. Někde jsem četla, že by se dítě mělo učit zapínat zip, knoflíky na sobě a hlavně vázat tkaničku na botě své. Když se to naučí takhle někde na něčem jiném, tak to prej pak neumí na své botě, ale jen na cizí :-) Nevim no. V kolika letech by si děti měly umět zavázat tkaničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí