Hračky Yookidoo - kde koupit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65286
23.10.11 13:11

V pořadu Sama doma…ted nevím---v pátek?? :think:
byla paní,zřejmě majitelka e-shopu a měla tam tyto hračky a překvapilo mě,že jsou větší,než na obrázku vypadají…
byly fakt moc hezké :palec:
v archivu pořad ještě není.....hledala jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.11.11 18:45

Tak u nás mají zatím vytažený hračky úspěch :-D Kohoutek u staršího a hrací taška u obou (jediná její nevýhoda je, že starší ji mladšímu pořád bere :pocitac: ) :-) Zbytek můžu hodnotit až po vánocích :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
19.11.11 13:42
Petra Z píše:
V pořadu Sama doma…ted nevím---v pátek?? :think:
byla paní,zřejmě majitelka e-shopu a měla tam tyto hračky a překvapilo mě,že jsou větší,než na obrázku vypadají…
byly fakt moc hezké :palec:
v archivu pořad ještě není.....hledala jsem

Dá se někde na netu najít záznam Sama doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
21.11.11 16:52

http://samadoma.ceskatelevize.cz/article.asp?…
tady---cca 70.minuta
kdyby odkaz nešel,je to z 20.října

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.11.11 14:21

Ahoj holky,
ráda bych objednala hračku malýmu k Vánocům, ale nemůžu se rozhodnout jestli kohoutek nebo fontánu. Jsou úžasný obě. Nemáte je některá obě dvě, která je lepší. Malýmu je 14 měsíců. Díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
28.11.11 09:52
berusenka1 píše:
Ahoj holky,
ráda bych objednala hračku malýmu k Vánocům, ale nemůžu se rozhodnout jestli kohoutek nebo fontánu. Jsou úžasný obě. Nemáte je některá obě dvě, která je lepší. Malýmu je 14 měsíců. Díky :D

Myslím, že jsou dobré obě. Časem stejně budeš chtít i tu druhou…jako my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.2.12 16:16
kate02 píše:
Tak u nás mají zatím vytažený hračky úspěch :-D Kohoutek u staršího a hrací taška u obou (jediná její nevýhoda je, že starší ji mladšímu pořád bere :pocitac: ) :-) Zbytek můžu hodnotit až po vánocích :-)

Kate, prosím Tě, jak ty ostatní hračky? A jaké to byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
13.2.12 16:28
Michala5 píše:
kate02 píše:
Tak u nás mají zatím vytažený hračky úspěch :-D Kohoutek u staršího a hrací taška u obou (jediná její nevýhoda je, že starší ji mladšímu pořád bere :pocitac: ) :-) Zbytek můžu hodnotit až po vánocích :-)
Kate, prosím Tě, jak ty ostatní hračky? A jaké to byly?

Zbylý dvě, co dostaly naše děti, pirátskej set a ta fontána taky super, ale fontána je teď na reklamaci, přestala stříkat vodu, tak čekáme na novou… :-) Ale přístup i co se reklamace týče je suepr… :palec: Paní hned v den, kdy ta fontána došla volala a omlouvala se, takže i když je to trochu komplikace, nemůžu si na nic stěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
8.3.12 09:43

U nás zatím také spokojenost s tím co máme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca777
8.3.12 11:13

pokud muzu mluvit za sve deti…tak ty je primo miluji ty vecicky do vody.....je tam cerpadlo ktere cerpa vodu a to je pro ne uplne nejvetsi zabava…

• Citovat
  • Upravit
496
16.3.12 12:59
janca777 píše:
pokud muzu mluvit za sve deti…tak ty je primo miluji ty vecicky do vody.....je tam cerpadlo ktere cerpa vodu a to je pro ne uplne nejvetsi zabava…

a nějaké jiné hračky do vody máte? Chtěla bych si koupit takové ty nalepovací obrázky na stěnu vany. Nemáte je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
29.3.12 14:14

teda ne nalepovací..ono se to tam nelepí prej :-) prej se to jen přikládá a ono to drží na stěně vany…máte to někdo? je to dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.12 12:39

My @Michala5 my ty nalepovací máme, ale je to jiná značka myslím Alex. Jo jsou fajn, na vaně drží a dají se lepit i na sebe. Učíme se na tom zvířátka. Viděla jsem, že je i cesta s autama třeba pro kluky. První dny bylo nadšení šílené, to to lepila páté přes deváté, teď už zájem mírně opadnul, ale na učení nových slov super. Vždycky jí to tam různě nalepím a pak hledá správná zvířátka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
7.8.12 11:07
@DášaMáša píše:
My @Michala5 my ty nalepovací máme, ale je to jiná značka myslím Alex. Jo jsou fajn, na vaně drží a dají se lepit i na sebe. Učíme se na tom zvířátka. Viděla jsem, že je i cesta s autama třeba pro kluky. První dny bylo nadšení šílené, to to lepila páté přes deváté, teď už zájem mírně opadnul, ale na učení nových slov super. Vždycky jí to tam různě nalepím a pak hledá správná zvířátka

A kde jsi je koupila, prosím Tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.8.12 16:11

Holky, narazila jsem na tuto diskuzi. Tyto hračky už jsem viděla na netu, ale nevíte někdo, zda se dají sehnat i v kamenném obchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí