Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky ahoj…
koukám na tu fontánku,je super…
už jí máte některá doma????není to blbý–baterky a voda??? ![]()
Petra Z píše:
Holky ahoj…
koukám na tu fontánku,je super…
už jí máte některá doma????není to blbý–baterky a voda???
Jak už jsem psala my ji máme. Koupila jsem to jetý a fungovalo to a pořád nám to funguje.
Je to hodně utěsněný, takže zřejmě voda nemá šanci se dostat. Riskla jsem to. Taky jsem měla takové obavy. Jen mě štve, že jsem to koupila dráž jetý než bych to teď koupila nový ![]()
Michala5 píše:kate02 píše:Myslíš ten létající balón? Ten se mi taky líbí. Ty čekáš druhý mimi?
Spoustu věcí…ten kohoutek, fontánu, hrací tašku a nějaký ty sety hraček pro mimča, myslim ještě ten balón do kočárku…
My druhý mimčo máme
Jednoho dvouletýho lumpa a druhýmu budou teď dva měsíce ![]()
kate02 píše:Michala5 píše:My druhý mimčo mámekate02 píše:Myslíš ten létající balón? Ten se mi taky líbí. Ty čekáš druhý mimi?
Spoustu věcí…ten kohoutek, fontánu, hrací tašku a nějaký ty sety hraček pro mimča, myslim ještě ten balón do kočárku…
Jednoho dvouletýho lumpa a druhýmu budou teď dva měsíce
Aha, tak máš dva chlapečky? To je taky docela záhul takhle brzy za sebou, co?
Michaelo…díky moc…
tak objednám.....ale asi spíš ten kohoutek…to by Matese mohlo bavit ![]()
Petra Z píše:
Michaelo…díky moc…
tak objednám.....ale asi spíš ten kohoutek…to by Matese mohlo bavit
Nemáš zač. Ten kohoutek taky čekám ![]()
Jo čekáš???? že bych ještě chvilku počkala pak na recenzi??? ![]()
Nebo ho budeš už schovávat k Vánocům…
jojo, už nakupuju vánoční dárky…pro děti se nakupuje dobře, horší je to pro dospělý.
Shlédla jsem u kohoutku video a komentáře lidí a myslim, že dobrý.
já jsem zvědavá na tu hudební tašku
je tam hudba beethovena a mozarta
kámoška říkala, že prej tihle skladatelé jsou pro mimi uklidňující
našla jsem tento zajímavý článek
http://www.vitalia.cz/…-mu-mozarta/
máte někdo zkušenosti jak působí na dětičky hudba takových skladatelů?
Jana666 píše:
No moc hraček nemaj, to je pravda. Je mi jedno jestli je to uživí, ale hračky jsou to úžasný. Mně se teda líbí. Kolikrát je lepší méně a kvalitní, než více a na nic, že ano. Tak jdi nakupovat k Vietnamcum. Tam mají výběrPro mě je důležitý, že vím, že jsou ty hračky testovaný a bezpečný pro moje dítě.
HAHA..TY JSI VTIPNA..
Proste v tehle době jsem neviděla takhle chudě vybavenej on-line obchod…a ani žadnej kamenej…
a ve zpravach ti stejne pořad řiakji že i „značkove“ HRAČKY JSOU VADNE…
Takže si moc nevybereš..podívej se na cedulky..uvidiš že např.FP je taky made in čína…co ty víš co tam do toho cpou a nebo v jakých hygienic.podmmínkách se to vyrábělo…
já mám stejně pocit, že tady si někdo založil nové webové stránky a tady se nahnal někdo, kdo má nalákat zákazníky ![]()
nepřihl. karinka píše:
já mám stejně pocit, že tady si někdo založil nové webové stránky a tady se nahnal někdo, kdo má nalákat zákazníky
To těžko, když tahle diskuze byla založená ještě dávno před tím, než byly stránky zprovozněný oficiálně, já se o těch hračkách dozvěděla až odsud, ale už se na ně těším ![]()
A malej výběr mi nevadil, i tak jsem tam utratila peněz až hrůza, kdyby toho měli ještě víc, asi bychom byli o chlebu a vodě…
Prostě je to jedinej dovozce do ČR, v nabídce to mají zatím levnější, než se dá sehnat třeba na ebay, tak proč ne? ![]()
Jen jsem sem teda nakoukla, abych řekla, že mi přišel mail, že hračky odešly, tak pak se podělím o dojmy a o to, co na ně řeknou děti.
Mrkla jsem a vypadá to dobře, dobrý tip na Vánoce, pouvažujeme.