Hrbolky na čípku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.12.11 16:41

Hrbolky na čípku??

Zkoušela jsem nahmatat čípek a zjistila jsem, že není hladký, ale mám na něm maličké hrbolky…Nevíte, co to může být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
249
30.12.11 17:07

To je normalni nalez, taky ho nemam uplne hladky. Ptala jsem se na to i gynekologa, a rikal, ze to je v poradku. Ale stejne bych na to radeji pri pristi navsteve upozornila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 17:09

Dost mě to vylekalo :-( Doufám, že je to opravdu ok

• Citovat
  • Upravit
2899
30.12.11 17:28

Ahojky, určitě na to upozorni lékaře… může to být opravdu v pořádku, ale mohly by to být i nějaké výrůstky… švagrová měla právě ty výrůstky… nebylo to nic vážného, ale zistila to až v těhotenství a nemohla kvůli tomu rodit přirozeně, ale císařem… po císaři ji to odstranili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
30.12.11 17:56

jednou jsem si taky něco nahmatala :oops: hned jsem šla ke gyn. prohlédla mě i tím „kukátkem“ a prý v pořádku.
Prý jsou běžné hrbolky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
30.12.11 20:03

holky jak si ho nahmatate? ja to zkousela a proste se tam nedostanu az dozadu :/ furt tady ctu, ze cipek ne nahore nebo dole, otevreny, zavreny atd, ale jak na nej dosahnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
31.12.11 11:12

taky jsem si nahmatala hrbolky a objednala se na gyndu a byl to běžný nález. no a jak nahmatat čípek - já ho mám dost nízko asi, protože nemám nejmenší problém ho nahmátnout - zkus nastudovat obrázky a podle toho..ale je možné, že ho máš hůř dosažitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.13 14:28

Ahojky holky,

taky jsem si na čípku - úplně jakoby u té dírky :oops: :oops: nahmatala hrbolek - takové prostě tvrdší místo…myslíte, že mám jít hned k Dr.? nebo že stačí když jdu někdy v září na kontrolu? cytologii jsem vždy měla O. K. a jsem očkovaná proti rak. děl. čípku…Mám docela strach :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.13 14:29

Děkuju za případné reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8071
3.7.13 14:32
@Anonymní píše:
Ahojky holky,taky jsem si na čípku - úplně jakoby u té dírky :oops: :oops: nahmatala hrbolek - takové prostě tvrdší místo…myslíte, že mám jít hned k Dr.? nebo že stačí když jdu někdy v září na kontrolu? cytologii jsem vždy měla O. K. a jsem očkovaná proti rak. děl. čípku…Mám docela strach :oops:

Asi bych šla hned. Pro jistotu. Já si tam teda nechytám, tak nevím, jestli bych něco poznala. Ale doktor se v tom samozřejmě vyzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
3.7.13 14:34

Ahoj, taky mám na čípku hrbolek, dle kontroly v pořádku, prý je to normální. A cytologie taktéž v pořádku.
A ještě…měla jsem ho i před těhotenstvím a rodila jsem normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.13 14:35

@Marika2 Děkuju a je to prostě takové tvrdší místo? jakoby? a není to problém v těhu nebo tak? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.13 14:36

Díky za doplnění :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3409
3.7.13 14:37

Já mám takhle na čípku několik tukových hrbolků…dr mi vysvětlil že to jsou ucpané tukové žlázky…takže prakticky jako beďar :mrgreen: a vživotě by mě nenapadlo že tukové žlázy můžou být i na čípku :D ale taky jsem šla raději hned k dr. protože sme se zrovna začali snažit o druhé mimino a docela mě to vylekalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
3.7.13 14:46
@Anonymní píše:
@Marika2 Děkuju a je to prostě takové tvrdší místo? jakoby? a není to problém v těhu nebo tak? :kytka:

Ano, je to tak 1cm tvrdší výrustek. Je to pořád stejné, i v těhotenství. Nikdo se tím prostě nezabýval při žádné kontrole. U svého dr. se vždycky zeptám, jestli je to o. k. a on že je to běžné a neškodné. Byla jsem u něho před týdnem a stěry v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí