Hrčky na hlave

Anonymní
22.9.13 13:22

hrčky na hlave

Ahojte, prosím o radu alebo aspon male upokojenie, našla som si včera na zadnej časti hlavy akoby kusok nad krkom hrčku, je tvrda, cca 1,5cm, mierne bolestiva, akoby sa robil „jebák“ale je to dosť tvrdé, červené to neni. Dnes ráno sa to myslím nijak nezmenilo, ale prehmatala som si celu hlavu a na pravej polovici som našla niečo podobne ale menšie na lebke, tvrdé to je jak kosťa tieto nebolia vobec. Tak už samozrejme vidím akú mám rakovinu a velmi sa bojím(moc googlim). Zajtra pojdem k dr, ale ani neviem ako to vydržať dovtedy, som plašan..tri deti, umreť ešte nemožem :-D. Neviete o čo by mohlo ísť?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
22.9.13 13:29

Neboj se, s nejvetsi pravdepodobnosti to jsou zvetsene uzlinky. Ja byla podobne vyplasena, kdyz jsem to nasla synovi- miminku. Presne jak popisujes- zadni cast hlavy, kousek nad krkem, ale spis malicko na strane.
K doktoru pro jistotu zajdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101822
22.9.13 13:36

Ještě vyzkoušej, jestli se to pod kůží jakoby pohybuje… pokud jo, tak to může být tuková bulka, mám taky jednu, už dobrých 15 let ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.9.13 14:52

Jakoby „jebáky“ ale velké se mi dělají často - hodně se mi mastí hlava a když to mám v culíku a třeba se trochu zpotím, tak to mám hned :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.9.13 14:53

Jinak mala měla jednu dobu taky v tom místě nad krkem, zmizela za několik týdnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
22.9.13 15:09

Napadlo mě, jestli ses v noci nezpotila a z toho se ti vytvořily takové malé jebáčky, bouličky.
Když si na to nebudeš sahat tak by to mělo zmizet.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
22.9.13 15:36

Buď to mohou být ty bouličky o čem mluví holky, ze zpocení nebo tak. To se mi taky občas udělá. Nebo to mohou být zvětšené mízní uzliny a ty se většinou zvětší vlivem zánětu nebo onemocnění mě se to stalo u angíny..už jsem se chystala k lékaři a pak cca. za dva týdny to zmizelo. Ale pokud by to nezmizelo šla bych určitě k lékaři ať se podívá a uklidní tě, případně pokud se jedná o nějaké onemocnění přeléčí to. Myslím, že smrt bude až někdy jindy :mrgreen:. Ale taky mě to poprve vyděsilo po té angíně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.14 14:20

Zabudla som napísať ako to dopadlo, bolo to z náušnic, zápal sa mi dostal až dozadu na hlavu, nasadili sa ATb a do týždňa to bolo ok :-).A samozrejme vytiahnuť naušnice, nebolo to kovom, ale tým že to bolo čerstvo nastrelené a zapálené.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex