Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, máte prosím někdo tipy, kde si naplánovat zastávky s dětmi cestou z Chorvatska. Třeba nějaké odpočívadlo/restaurace s hřištěm apod. Jde jen o cestu zpět (tam jedeme na noc) a pojedeme z Istrie přes Lublaň - Vídeň - Brno. Snažila jsem se googlit a našla jsem tip na jednu restauraci s dětským hřištěm po cestě v Rakousku, ale podle všeho je teď zavřená.
Koukala bych po mekaci
ty maji většinou u sebe hřiště, akorát těžko říct jak aktuálně, nastuduj omezení konkrétních zemi, můžou mít hřiště i restaurace uzavřené ![]()
Mám pocit ze v Mariboru je MCdonald hned po cestě, jen sjedete z dálnice kilometr.
U dálnic je skoro u každýho odpočívadla/benzínky hřiště, aspoň mi to tak přislo ![]()
@Kriss Tina píše:
Koukala bych po mekacity maji většinou u sebe hřiště, akorát těžko říct jak aktuálně, nastuduj omezení konkrétních zemi, můžou mít hřiště i restaurace uzavřené
no přesně, obávala bych se toho, že hřiště budou v dnešní době uzavřená, restaurace snad už jedou
@stinga píše:
no přesně, obávala bych se toho, že hřiště budou v dnešní době uzavřená, restaurace snad už jedou
Hřiště jsem viděla otevřená, ale musí si děti postříkat ruce desinfekcí. No neviděla jsem, že by to nějaké dítě dělalo a nebo že by to někdo kontroloval. Je to tam jen kdyby náhodou přišla kontrola asi ![]()
@Rachel_cz píše:
Hřiště jsem viděla otevřená, ale musí si děti postříkat ruce desinfekcí. No neviděla jsem, že by to nějaké dítě dělalo a nebo že by to někdo kontroloval. Je to tam jen kdyby náhodou přišla kontrola asi
tak to je dobré, my jsme jeli v noci, takže jsme hřiště nepotřebovali