Hrneček Babylove

226
4.11.09 12:27

Hrneček Babylove

Ahoj holky. Prosím poraďte. Od půl roka používám pro své dítě hrneček Babylove od 6.měsíců.Ale teď se nám rozbil ( začal téct a hlavně si malej hraje s tou silikonovou hubičkou a vylejvámi z toho čaj.). Tak jsem zakoupila od Nuku hrnek z tvrdou hubičkou a on mi z toho vůbec nechce pít. Podotýkám, že z hrnku od Aventu nechtěl pít od začátku. Co mám dělat? Mám zas koupit ten co jsme měli, i když je to hrnek od 6. měsíců a nám už bylo měsíců 13? Nebo mám zkusit něco jiného? Díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2139
4.11.09 13:23

Hurvínku, máme stejně starý děti :wink:
Taky jsme ho měli a dělal to samé, drapl za tu hubičku a obsah vylil…Tak jsme se vrátili k Aventu, ale on z něj pít uměl.
Já už bych další hrnek asi nekupovala a spíš bych ho učila třeba na taková ta pítka s membránou co jsou na PETkách. Sama jsem to na malém zkoušela a pochopil celkem rychle, takže až doslouží Avent, přejdem na tuto levnější a dostupnější variantu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
4.11.09 13:49

ahojky,

já bych nový hrnek babylove nekupovala. bude ti z toho ten čaj zas cmrdnat, což hlavně v zimě jen opruz. mě to starší cácorka dělala taky,ale to jí bylo asi 8M:) zkus mu dát zas ten Avent, třeba to z něj teď půjde. nebo jak píše Martasaja nějaké ty pítka s membránou z Rajce a pod. mě se starší na ten Nuk magic cup naučila až po roce, dostávala do něj mlíko, jde totiž dobře čistit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
4.11.09 13:49

Hrneček Babylove máme taky, a to už je malé 20 měsíců. Neboj, „staří“ na něj nejste. Jestli si ale nenechá říct, zkusila bych lahev s pítkem s membránou, bývají v tom 0,75 l minerálky. S tím jde taky blbnout, ale třeba chvíli potrvá, než na to přijde. Do jiného typu hrnku už bych neinvestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.11.09 14:33

Tak mi taky používáme stejný hrneček a to je Vojtínkovi 17.měsíců. Měli jsme stejný problém, rozbitý hrneček, jiný nechtěl (avent, nuk, i s brčkem)tak má pořád stejný a to že občas vyleje celý obsah hrnečku a lebedí si v louži celý nadšený to už neřeším, naštěstí to nedělá často :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
4.11.09 15:34

Tak my jsme konečně přešli z flašky s dudlíkem (neměl dudlík tak si to nahrazoval) a z hrnečku s umělou hubičkou taky nechce pít. Tak jsem koupila v DM hrneček který má to pítko takový pogumovaný a ani neteče a ta hubička se dá i zavřít což je dobré na ven. No a z toho pije. Stál 80 korun což oproti Avent není moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
4.11.09 16:13

Ahoj,tak my jsme kupovali od Babylove hrníček s brčkem v Lukášových 15měsících a jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
15674
4.11.09 16:44

Taky jsme měli Babylove s brčkem a pak postupně přešli na uzávěry od vody Rajec. Dneska už tento uzávěr s membránou má lahví víc, tak není problém je sehnat. Je to levnější a není problém vyměnit za nový, když je potřeba (u nás dost často :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.11.11 13:34

hrneček s brčkem babylove

kdo máte hrneček s brčkem Babylove, dneska jsem ho koupila nový, to víčko se zavírá přes zalomené brčko nebo se nějak zastrkuje, nechci ho hned zlikvidovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
24.11.11 13:37

Sice nemám přímo Babylove, ale řekla bych, že jsou tyto hrnečky na stejném principu. Zavírají se přes brčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí