Vyvařování dudlíků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
3.11.09 10:28

Vyvařování dudlíků

Zdravím maminky, už jsem tady nějakou dobu nebyla, tak jsem se zase na vás přišla juknout, jak krásně vám rostou dítka a bříška. Chtěla bych se při té příležitosti zeptat maminek, jak dlouho jste vyvařovaly nebo vyvařujete dudlíky?
A taky jestli nemáte náhodou nějaké dobré stránky na různé receptíky na příkrmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
3.11.09 12:29

vyvařovala jsem cca do 7 měsíců, to samé i lahvičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
3.11.09 12:36

U nás jen do dvou až třech měsíců.. Říkala jsem si, že když si olizuje celý den ručičky a ocucává hračky a kousátka, že stačí několikrát denně dudlíčky omýt v horké vodě. Hračky ani ručky také nejdou vyvařit a připadá to všem OK.
Dítě se celý den dotýká pohovky, nábytku, hraček a nás a to stejně není sterilní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
3.11.09 12:38

Já vyvařovala pravidelně ob den do 6 měsíců. Lahvičky jednou týdně. Teď když se mi tu malá plazí po podlaze a olíže kde co, tak jsem vyvařovat přestala. O to častěji ale vytírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
3.11.09 14:14

Já zatím vyvařila Šárce dudlík tak 2× :oops: Před prvním použitím a pak jednou po nějaké hygienicky závadné situaci. Jinak oplachuju pod tekoucí vodou. K vyařování, pokud opravdu není důvod, tak nesahám - někde si tu imunitu tvořit musí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
3.11.09 17:13

Tak my taky vyvařovali asi do tří měsíců,lahvičky asi o něco dýl,ale to z důvodu,že zacházeli tím jak v nich bylo mlíko,jinak omýváme když spadne venku na zem,apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí