Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj, tak jsem tady zase dotazem, tentokrat bych potrebovala poradit s kremem na zimu pro 16mes. chlapecka. Cim jste mazali oblicej v mrazech nebo kdyz jste byli na horach. Zimu mame v planu stravit prevazne na horach a tak nevim co mam koupit, zatim pouzivame krem na oblicej od Sebamedu. Predem diky za vase tipy a rady.
Já používám Altermed baby. Zkoušela jsem několik jiných značek, ale malé se pak uděla na tvářích exém. Po tomhle to bylo v pohodě.
Ahoj, já jsem koupila zimní krém od Weledy (v DM), ve všech ostatních, co jsem zkoumala, byla voda, což by být neměla, protože může způsobit popraskání žilek. Krém má takovou olejovou konzistneci (no bodejť, když je na olejové bázi). Je na něm napsáno, že ho dobře snáší i atopici.
Ahoj, my používáme od Nivei proti větru a mrazu. Nic jiného jsem ani nezkoušela tak nemohu porovnat ![]()
https://www.emimino.cz/…minka-33595/
Ahoj, mrkni sem podobná diskuze proběhla nedávno. M.
jak pise fragola nedavno tady diskuze probehla.
Ja pouzivam welledu a jsem velmi spokojena
Letos jsem koupila Niveu Wind & Wetter, je taky bez vody. Používáme řadu Niveu baby, tak jsem nechtěla měnit a cenově je přijatelná. Zvažovala jsem ještě Altermed baby, kdysi mi byl doporučen právě na hory a byla jsem s ním spokojená, ale když je bez vody i ta Nivea, vzala jsem tu.
taky máme Niveu, používali jsme i minulou zimu do na vycházky, i když byl malej zabalenej, tak že mu sotva koukal nos
snáší jí dobře, žádné vyrážky, takže letos opět
Ahojky, dcerka měla od narození atopický ekzém (po skvělé léčbě od naší dermatoložky už je naprosto v pořádku) doporučila mi Niveu proti větru a chladu,jsme s ní spokojení, cena fajn a krásně voní. Používá ji i můj přítel ![]()
tak to se moc omlouvam, ze jsem polozila stejny dotaz ktery tu nedavno probehl, prehledla jsem ho. Kazdopadne vam vsem dekuji za tipy.
Pěkný den, já nedám dopustit krém Libobase. Levný a super účinný jak na zimu, tak na velmi suchou pokožku.