Poraďte hrneček s brčkem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
12.2.10 09:56

hrneček s brčkem

Dobrý den, chtěla bych naší malé koupit hrneček s brčkem, ale nevim jaký. Máte s nimi zkušenosti? Od Canpol Babies prý teče a sousedka si ho koupila v DM drogerii a taky prý trochu teče. Dá se vůbec koupit nějaký co neteče? :think: Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4990
12.2.10 10:10

Ahoj, ja mam ten od Farllinu a taky tece, tim brckem to potece asi vzdycky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:10

ahojky já ho mám už opakovane a me teda neteče, jeden mi tekl hned od začátku a prodavačky řekly že byla blbá šarže a vymenily mi jej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.2.10 10:17

petra.lovosice - a to máš ten canpol babies? Nebo jakou značku máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.2.10 10:19

Taky tu na nějakých stránkách v diskusi psala jedna holka, že ho měla z Intersparu a že netekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
12.2.10 10:24

Já jsem si taky teď koupila CANPOL BABIES tak snad nebude téct!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:25

máme tento z dm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:27

netekl ani jeden..alepak už sme kupovaly jen stím brčkem, když třeba prokapával..tak sem to znova odšroubavala..vytáhla ty trubička..brčka aby se odtlakoval…anasadila zpet a zašroubovala..adobrý..jen čistení je pracnejší..musím vzít vatu dát na špejly a občas to protáhnout..jinak mi to pití po časepříjde jako zkažený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.2.10 10:28

Mam canpol, ale nevsimla jsem si, ze by z nej nekde neco vytekalo, krome brcka, tim to logicky tect musi :mrgreen: Obcas se stane, ze i kdyz je to brcko „zlomene“ pod tou zaklopkou, tak se do nej dostane trochu vody a ta po otevreni vytece brckem ven, takze to otviram nad necim nasakavym nebo venku ne nade mnou nebo ditetem a dobry.

To, ze Mates saje brckem a koutkem to pousti ven, to uz je jina vec, jeho to zkratka bavi, ale kdyz nechce, tak to nepolyka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:29

jj v brčku vždy neco zustane ale jak se to odkape tak neteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.2.10 10:30

A je to jinak pro děti praktické? My právě teď máme hrneček od Aventu s tim pítkem, ale tam mi vadí, že se musí malá hodně zaklánět, vůbec když už je tam toho méně. Tak bych asi tedy zkusila koupit ten v DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.2.10 10:31

My máme od Canpol babis a teče. Pokaždé když někam jedeme a otočí se mi v batohu, tak mám mokrý všechny věci. Malá ho občas hodí do postele a máme všude skvrny. Jak zůstane dlouho ležet na boku, tak průběžně vytéká :nevim:

Příspěvek upraven 12.02.10 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:32

tady jak je mín pití musí být odorovne míše trvalo než na to přišla že láhev nezaklánet, ale me zase nechtela pít s aventu ani sté láhve vedle co je na obrázku stím pítkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
12.2.10 10:33

ajestly bude umet pít z brčka skus obyč brčko v hrnku..jak saje..malé se to líbilo proto sem tenkrá tnarazila na tuto a hned kupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
12.2.10 10:33

No já tu právě někde na netu četla diskusi o těhle hrnečkách a holky tam dost psali, že když někam jdou tak musí ten hrneček zabalit do igelitového sáčku jinak mají prý vše upatlané od čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí