Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den, chtěla bych naší malé koupit hrneček s brčkem, ale nevim jaký. Máte s nimi zkušenosti? Od Canpol Babies prý teče a sousedka si ho koupila v DM drogerii a taky prý trochu teče. Dá se vůbec koupit nějaký co neteče?
Děkuji moc.
Ahoj, ja mam ten od Farllinu a taky tece, tim brckem to potece asi vzdycky ![]()
ahojky já ho mám už opakovane a me teda neteče, jeden mi tekl hned od začátku a prodavačky řekly že byla blbá šarže a vymenily mi jej
petra.lovosice - a to máš ten canpol babies? Nebo jakou značku máš?
Taky tu na nějakých stránkách v diskusi psala jedna holka, že ho měla z Intersparu a že netekl.
Já jsem si taky teď koupila CANPOL BABIES tak snad nebude téct!!!
netekl ani jeden..alepak už sme kupovaly jen stím brčkem, když třeba prokapával..tak sem to znova odšroubavala..vytáhla ty trubička..brčka aby se odtlakoval…anasadila zpet a zašroubovala..adobrý..jen čistení je pracnejší..musím vzít vatu dát na špejly a občas to protáhnout..jinak mi to pití po časepříjde jako zkažený…
Mam canpol, ale nevsimla jsem si, ze by z nej nekde neco vytekalo, krome brcka, tim to logicky tect musi
Obcas se stane, ze i kdyz je to brcko „zlomene“ pod tou zaklopkou, tak se do nej dostane trochu vody a ta po otevreni vytece brckem ven, takze to otviram nad necim nasakavym nebo venku ne nade mnou nebo ditetem a dobry.
To, ze Mates saje brckem a koutkem to pousti ven, to uz je jina vec, jeho to zkratka bavi, ale kdyz nechce, tak to nepolyka ![]()
jj v brčku vždy neco zustane ale jak se to odkape tak neteče
A je to jinak pro děti praktické? My právě teď máme hrneček od Aventu s tim pítkem, ale tam mi vadí, že se musí malá hodně zaklánět, vůbec když už je tam toho méně. Tak bych asi tedy zkusila koupit ten v DM.
My máme od Canpol babis a teče. Pokaždé když někam jedeme a otočí se mi v batohu, tak mám mokrý všechny věci. Malá ho občas hodí do postele a máme všude skvrny. Jak zůstane dlouho ležet na boku, tak průběžně vytéká ![]()
Příspěvek upraven 12.02.10 v 10:32
tady jak je mín pití musí být odorovne míše trvalo než na to přišla že láhev nezaklánet, ale me zase nechtela pít s aventu ani sté láhve vedle co je na obrázku stím pítkem
ajestly bude umet pít z brčka skus obyč brčko v hrnku..jak saje..malé se to líbilo proto sem tenkrá tnarazila na tuto a hned kupovala
No já tu právě někde na netu četla diskusi o těhle hrnečkách a holky tam dost psali, že když někam jdou tak musí ten hrneček zabalit do igelitového sáčku jinak mají prý vše upatlané od čaje.