Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,poradite mi na jaky strance najdu hrnicek s pitkem a drzadly pro meho 15 mesicni mimi.Dekuji
Já jsem byla spokojená s Lovi - jen si ještě raděj prohlídni jestli ho nemají někde levnější ![]()
http://www.babydracek.com/…vi-360%C2%B0
Tak já mám také ten co Leonty a opravdu neteče, jen mi přijde, že malý musí vcelku dost tahat aby se napil a ted jsem si kupovala od Aventu ten kouzelnej hrneček že by byl extra netekoucí to určitě ne, zrovna jsem nadávala, že drahý a stejně teče a ten od Lovi mi nepropustil ani kapičku ![]()
Ahojky,holky můžu vám sem hodit ještě dotaz-my pijeme z hrnecku tommee tippee,ten tedy pokud se otočí tak teče.Teď jsem jí koupila z mam,ale z toho už neumí pít,protože musí ale fakt dost tahat.Jak je na tom třeba ten hrníček avent.
ten hrníček avent, tak z toho se pije fakt dobře, je super na pití … ![]()
Marcelko,ty avent hrníčky mají taky dělané na věk dítěte?Asi trapný dotaz,ale jaký používáte?My jak jsme zvyklý,že to hned teče,tak se jí fakt tahat nechce,takže nepije.
Já teda s hrnečkem od Aventu mám dost blbý zkušenosti, láhve jsou v pohodě, ale časem tekl a hlavně se začal rozšroubovávat, což bylo dost vtipný. ![]()
Já jsem vyzkoušela pro děti několik „netekoucích“ hrníčků. Vždycky chvilku dobrý a pa tekly všechny. Zůstali jsme u Avent kouzelného hrnečku, který má různé druhy „saviček“ podle věku dítěte(měkký, tvrdší, rychlejší…). Nám teda neteče. Jestli občas kapka. Ale nevýhoda teda je, že jde snadno odšroubovat, takže mlj 3-letý syn se někdy zabavuje…:D. Ale on by zas na druhou stranu odšrouboval i pevnější uzávěry. Ještě mám výbornou zkušenost s Nuby, ale netekoucí savičku, pítko, jsem už teď nesehnala, tak nevím, jestli ještě vyrábí.
jo a ještě.. ty Avent savičky z toho kouzelného hrnečku jdou dát i na obyč lahve, takže s tím šroubováním by to mohlo problém vyřešit:). A jdou koupit jen ty samotné nástavce, tak pokud máš lahvičku od Aventu, můžeš to zkusit a nemusíš platit hned tolik za kouzelný hrneček.
Nevím zda jsi Lakynko dávala radu mě,ale podívám se na ten kouzelný hrneček,přiznám se,že to neznám.Hlavně,zda to z něj dobře těče,malá nechce tahat.
My jsme právě měli taky ten od Aventu a líp nám sedět ten Lovi. Ale to záleží na tom, jak si zvykne dítko a z čeho se mu bude líp pít.
Nemáš někoho v okolí kdo ten hrníček má aby jsi ho první vyzkoušela než ho koupíš?? ![]()
milhaus: z toho od 6-ti měsíců se mohu napít i já, aniž bych nějak silně musela sát:D. Dcerka to bere synovi právě taky a dobře se jí pije.