Hrozné břicho

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1045
14.1.22 19:21

Kamarádka chodila tady v praze k nějaké holčině na specielní cvičení břicha..měla něco podobného po dětech a myslím, že se jí to trochu spravilo. Jak se to cvičení jmenovalo nevím.. možná bude někdo vědět, šlo hlavně myslím o dýchání a dostávala i domácí úkoly, musela cvičit každý den doma. Ta cvičitelka hlavně nedoporučovala sklapovačky a takové ty klasické břišní cviky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.22 19:22

Taky mám a jsem z toho nešťastná, můžu cvičit jak chci, tlustá jinak nejsem.. :( hezká už nikdy nebudu, závidím těm co i po porodu mohou vypadat dobře

• Citovat
  • Upravit
27263
14.1.22 19:47

@JiříkMazlík vyjímečně s tebou musím souhlasit. Když by měla nějaké normální, pohodlné a lépe střižené kalhotky, bude to hned vypadat líp.
Jinak cvičit a pak plastika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.1.22 20:13

Mám to po dvou dětech a dvou císařích skoro stejné a to mi doktor při druhém udělal menší úpravu toho převisu. To nejhorší mi odtsranil už po císaři. Čím víc jsem hubla, tím víc to viselo. Je jedno, co si obleču, vidět to jde tak jako tak. Výhoda je, že když je ženská hubená, stačí většinou jen miniabdominoplastika, která je o půlku levnější. Já na to ale momentálně kašlu, rekonvalescence je dlouhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
14.1.22 20:18

Já bych jen poradila, protože se trápím podobně, zkus Mamacore. Jdu s nimi teď tu jejich výzvu a mám pocit, že je to lepší. Protože, bohužel, jsem zjistila, že i když jsem cvičila hodně poctivě, tak úplně blbě. Teď se mi zdá, že mám naději, ale jsem ještě dost na začátku, tak uvidíme. No a na plastiku stejně nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2033
14.1.22 20:25

Ja nemám převis, ale moje břicho vypadá jako zadek vepředu, dvě vypoukliny s prohlubní uprostřed :,( vyloženě mě vytáčí ty herečky a modelky, co cpou fotky s plochým břichem po šestinedělí. Já měla před prvním těhotenstvím 47 kg a cvičila jsem. Rozhodně jsem si ten „zadek vepředu“ nezasloužila. Nechápu, proč modelky toto nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
14.1.22 20:38

@Santa Juana no kdyby ty herečky nešli na plastiku tak mají ploché břicho i hruď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
14.1.22 20:40
@Santa Juana píše:
Ja nemám převis, ale moje břicho vypadá jako zadek vepředu, dvě vypoukliny s prohlubní uprostřed :,( vyloženě mě vytáčí ty herečky a modelky, co cpou fotky s plochým břichem po šestinedělí. Já měla před prvním těhotenstvím 47 kg a cvičila jsem. Rozhodně jsem si ten „zadek vepředu“ nezasloužila. Nechápu, proč modelky toto nemají…

Ale aspoň máš parádní smysl pro humor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
14.1.22 22:12
@Santa Juana píše:

Protoze jim prej rovnou s cisarem provedou plastiku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.1.22 23:08

@Santa Juana ono jde i o to jaka ta zenska ma pred otehotnenim zivotospravu a pohyb, pokud fakt drou a jsou stihle pred, v tehotenstvi se drzi a proste se nevyzerou na 20+kg a do toho aktivne cvici dokud to jde tak pak maj podobny holky proste to bricho plochy… porad tehotenstvi by nemalo byt propustka pro bezduchy jezeni, nic nedelani a rikani si jak zhubnu po porodu… si pamatuju jak jedna snad kulturiska uz v porodnici mela maly brisko, pze proste ty svaly na brichu mela dlouhodobym cvicenim v takovy forme, ze ani v 9tym mesici nebyla proste moc tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8501
14.1.22 23:08
@cartera píše:
Kamarádka chodila tady v praze k nějaké holčině na specielní cvičení břicha..měla něco podobného po dětech a myslím, že se jí to trochu spravilo. Jak se to cvičení jmenovalo nevím.. možná bude někdo vědět, šlo hlavně myslím o dýchání a dostávala i domácí úkoly, musela cvičit každý den doma. Ta cvičitelka hlavně nedoporučovala sklapovačky a takové ty klasické břišní cviky

To byla asi cvičitelka Iva Fiškandlová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
14.1.22 23:21

@Aduš8 Ahoj píšu Ti zprávu, budu ráda, pokud odpovíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4645
15.1.22 01:13

Vyhledala bych fyzioterapeuta, co se specializuje na ženy po porodu a řešení diastázy. Na FB skupina Diastáza a přidružené problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
15.1.22 10:42
@Leenvecka píše:
@Santa Juana ono jde i o to jaka ta zenska ma pred otehotnenim zivotospravu a pohyb, pokud fakt drou a jsou stihle pred, v tehotenstvi se drzi a proste se nevyzerou na 20+kg a do toho aktivne cvici dokud to jde tak pak maj podobny holky proste to bricho plochy… porad tehotenstvi by nemalo byt propustka pro bezduchy jezeni, nic nedelani a rikani si jak zhubnu po porodu… si pamatuju jak jedna snad kulturiska uz v porodnici mela maly brisko, pze proste ty svaly na brichu mela dlouhodobym cvicenim v takovy forme, ze ani v 9tym mesici nebyla proste moc tehotna.

Ja pred tehotenstvim rozhodne nedrela, mela jsem tak nejak prirozeny pohyb, denne sviznejsi chuzi, uklid doma atd. Pribrala jsem teda od 8 do 12 kg, pokud si dobre vzpominam. A 16 dni po 4. porodu jsem mela absolutne ploche bricho, postavu jak pubertacka. Ano, vylozene jsem se necpala, ale ani jsem se rozhodne nebala sladkeho.

Proste nekdo ma stesti a ma to “zadarmo”, nekdo dre a kuze je proste vytahana. Nebo ma diastazu :( I kdyz s tou se da neco delat cvicenim. Proste to nejde zobecnovat - ze kdo ma dobrou postavu, to ma vydrzene, a kdo ne, tak si za to muze sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
15.1.22 15:36

@Mončá165 jsem po 2 císařich a mám to podobné. Vážím 52 kg při 160 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí