Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím
jsem 11+5tt a od rana me picha na cipku, vzdy to zapicha po sobe nekolikrat a pak nekolik hodin klid a pak zase, je to takove intenzivni, ale ne bolestive…skoro vzdy povyskocim jak je to silne
, jak bodani jehlou, vsera jsem mela vnitrni utz
@Levana33 jak to prosím dopadlo? Stává se mi to samé a jsem 11+4tt. Děkuji za reakci.
Mě se to dělo také, takove píchání v intervalech jako kdyby tikani. Nic bolestiveho spíš hodně nepříjemné. Nejčastější to bylo mezi 13-16tt teď je to zřídka kdy (třeba jen jednou za 3 dny) a to jsem ve 20tt. Nijak jsem to nehrotila, na kontrolách čípek i mimčo v pořádku-jestli je to způsobeno hormony, netuším. Řešila bych to jenom pokud by to nabiralo na intenzitě, začalo být bolestivé, nebo se dostavilo krvácení. Jinak přeji hodně štěstí a pohodové těhu ![]()
@Anonymní píše:
Mě se to dělo také, takove píchání v intervalech jako kdyby tikani. Nic bolestiveho spíš hodně nepříjemné. Nejčastější to bylo mezi 13-16tt teď je to zřídka kdy (třeba jen jednou za 3 dny) a to jsem ve 20tt. Nijak jsem to nehrotila, na kontrolách čípek i mimčo v pořádku-jestli je to způsobeno hormony, netuším. Řešila bych to jenom pokud by to nabiralo na intenzitě, začalo být bolestivé, nebo se dostavilo krvácení. Jinak přeji hodně štěstí a pohodové těhu
Moc děkuji za reakci, uklidnilo mě to🙏🏼 stává se mi to párkrát za den a pak je zase třeba pár dnů klid. Na kontrolách vše v pořádku, tak to k těhu asi patří😁 🙈 děkujii
Odepsala jsem i zprávu:) patří to k těhotenství. Dopadlo to krásně a dneska má můj syn 7 měsíců ![]()