Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jinak dobře maskuji vyšší kalhotky a kalhoty vyšší na gumu přes to volná halenka, nenosím uplé oblečení v pase. Šaty vůbec, v těch se necítím.
@Proseccová Ahoj,před porodem jsem vážila 64 kilo když jsem porodila měla 80 a váha šla nahoru těm mám 72kg.Ale necvičila jsem měla jsem nake problémy a zhubla stresem nejspíš
Chtěla bych prostě aspoň zhubnout na 60kg ale prostě nevím jak na to.
@Gaforia
Co je na té rade špatného? Tohle je fakt nevhodný střih když ví že má takovou postavu…udělá to hodně moc ale takové kalhotky úzké jen zariznou vic to břicho a udělají ještě větší optický efekt převisu.. ![]()
@Mončá165 já vycházela s těma 55kg z úplně prvního, úvodního příspěvku. Ale 60 mi přijde rozumnej cíl (kolik měříš?), to je 12kg dolů, to půjde.
Kojíš ještě? Můžeš cvičit nebo aspoň chodit na dlouhé procházky?
Zkoušela jsi omezit sladké, sladké pití, smažené a jiné „prasárničky“ a naopak přidat na zelenině, kvalitních bílkovinách?
Pokud máš pocit, že děláš maximum a ani tak nevidíš výsledky, zkus se obrátit na výživového poradce nebo nutričního terapeuta, ale pečlivě vybírej, ať neskočíš na lep nějakým herbalife apod. podvodníkům, to je cesta do pekel a k prázdný peněžence.
Držím moc palce, aby se hubnutí dařilo, a na to břicho zkus napřed cvičitelky / fyzio co tady radily holky, to by mohlo hodně pomoct, a pak případně ta abdominoplastika, která už bude za odměnu za to všechno a jako jediná tě se 100% úspěchem zbaví veškerých přebytků kůže ![]()
@Anonymní píše:
@Gaforia
Co je na té rade špatného? Tohle je fakt nevhodný střih když ví že má takovou postavu…udělá to hodně moc ale takové kalhotky úzké jen zariznou vic to břicho a udělají ještě větší optický efekt převisu..
Vždyť zakl. psala, že si je vzala kvůli fotce, aby bylo jasně vidět, co má za problém.
@Leenvecka píše:
@Santa Juana ono jde i o to jaka ta zenska ma pred otehotnenim zivotospravu a pohyb, pokud fakt drou a jsou stihle pred, v tehotenstvi se drzi a proste se nevyzerou na 20+kg a do toho aktivne cvici dokud to jde tak pak maj podobny holky proste to bricho plochy… porad tehotenstvi by nemalo byt propustka pro bezduchy jezeni, nic nedelani a rikani si jak zhubnu po porodu… si pamatuju jak jedna snad kulturiska uz v porodnici mela maly brisko, pze proste ty svaly na brichu mela dlouhodobym cvicenim v takovy forme, ze ani v 9tym mesici nebyla proste moc tehotna.
Hele člověče ne. Já 3× v těhotenství přibrala 12 kg, dle doktora váha v pořádku. Před třetím těhotenstvím jsem měla míry 167cm/57 kg, taky podle mě cajk. A po třetím porodu břicho zůstalo vypouklé, během kojení mi přibyla i nějaká kila a protože jsem 40+, tak se hodně blbě shazují. Minulý půlrok jsem cvičila jak magor podle Hanky Kynychove 3-4× týdne břišní pekáč a nic. Takže podle mě ten rozestup. Já se tedy radši budu mít ráda taková, jaká jsem, než do sebe nechat řezat. Zdravotní potíže nemám, jen jsou mi všechny kalhoty malé.
A to jsem mívala prosím pěkně v pase 56 cm, jeden kolega mi řekl, že nikdy neviděl nikoho s tak útlým pasem. Je to holt daň za děti. Neměnila bych.
@Santa Juana píše:
Ja nemám převis, ale moje břicho vypadá jako zadek vepředu, dvě vypoukliny s prohlubní uprostředvyloženě mě vytáčí ty herečky a modelky, co cpou fotky s plochým břichem po šestinedělí. Já měla před prvním těhotenstvím 47 kg a cvičila jsem. Rozhodně jsem si ten „zadek vepředu“ nezasloužila. Nechápu, proč modelky toto nemají…
Jo, tak nějak bych popsala i to svoje břicho. Není to zase úplná katastrofa, ale diastáza tam prostě je. Teď jsem měla 6 návštěv u fyzio, tak mi ukázali nějaké cviky, tak doufám, že až začnu cvičit (zatím bohužel není čas), že se to trochu zlepší. Břicho jsem měla vždycky krásně ploché, ale po dvou dětech a CS už je to holt pryč… ![]()
@MartinaIrena píše:
Hele člověče ne. Já 3× v těhotenství přibrala 12 kg, dle doktora váha v pořádku. Před třetím těhotenstvím jsem měla míry 167cm/57 kg, taky podle mě cajk. A po třetím porodu břicho zůstalo vypouklé, během kojení mi přibyla i nějaká kila a protože jsem 40+, tak se hodně blbě shazují. Minulý půlrok jsem cvičila jak magor podle Hanky Kynychove 3-4× týdne břišní pekáč a nic. Takže podle mě ten rozestup. Já se tedy radši budu mít ráda taková, jaká jsem, než do sebe nechat řezat. Zdravotní potíže nemám, jen jsou mi všechny kalhoty malé.A to jsem mívala prosím pěkně v pase 56 cm, jeden kolega mi řekl, že nikdy neviděl nikoho s tak útlým pasem. Je to holt daň za děti. Neměnila bych.
Podle mě to @Santa Juana myslela tak, že jde o ženy, co opravdu i před otěhotněním tvrdě dřely, taky jsem se s tím setkala. Ale tam to byla fakt žena, co to měla šíleně vydřený, jako určitě měla „štíhlý geny“, ale k tomu taky 6× tejdně náročnej trénink, výživa, výživovej plán i po dobu těhotenství (dobře se známe), váha před otěhotněním 175cm a 51kg, těhu +11kg… To je něco úplně jinýho, než přirozená štíhlost a útlý pas. Pro mě by to třeba byla příliš vysoká cena a asi bych se u takový váhy bála i o zdraví mimča, ale chápu, že pokud se tím někdo živí (profi fitnessačka, trenérka, modelka), tak je to v podstatě „náplň práce“ a asi to maj trochu jinak, no…
A disatáza může dostihnout kohokoli, akorát holt jsou lidi, co když se to nezlepší, hnedka mažou pod nůž a pak lidi, co maj racionálnější pohled a řeknou si, že s životníma zkušenostma a věkem se to tělo prostě mění…
Ahojte, také bych měla dotaz. Jsem 8 týdnů po porodu a břicho mám jak v 5 měsíci… Je tvrdé jako pevné, ale velké… Je možné, že ještě splaskne? V těhu jsem přibrala 30 kg… Ještě mám navíc 10 kg. Děkují
@Proseccová píše:
@Mončá165 já vycházela s těma 55kg z úplně prvního, úvodního příspěvku. Ale 60 mi přijde rozumnej cíl (kolik měříš?), to je 12kg dolů, to půjde.
Kojíš ještě? Můžeš cvičit nebo aspoň chodit na dlouhé procházky?
Zkoušela jsi omezit sladké, sladké pití, smažené a jiné „prasárničky“ a naopak přidat na zelenině, kvalitních bílkovinách?
Pokud máš pocit, že děláš maximum a ani tak nevidíš výsledky, zkus se obrátit na výživového poradce nebo nutričního terapeuta, ale pečlivě vybírej, ať neskočíš na lep nějakým herbalife apod. podvodníkům, to je cesta do pekel a k prázdný peněžence.
Držím moc palce, aby se hubnutí dařilo, a na to břicho zkus napřed cvičitelky / fyzio co tady radily holky, to by mohlo hodně pomoct, a pak případně ta abdominoplastika, která už bude za odměnu za to všechno a jako jediná tě se 100% úspěchem zbaví veškerých přebytků kůže
Mně to osobně nepřijde jen jako přebytky kůže. Myslím, že když zhubneš, hodně se zlepší i ten převis… To břicho je prostě obecně větší, je to vidět i nad tím převisem. Já mám po 2 císařích něco podobného, jako ty, i když v menším a ten převis je opravdu hodně citlivý na váhu - když vážím míň, je výrazně menší. Podle mě, když zhubneš na těch cca 60 kg, bude to celé vypadat ok.
@Jaa308 píše: Více
Už je to tři a půl roku co to psala, už má za sebou třeba i tu plastiku ![]()
Tot otázka, já nad tím přemýšlím už asi 5 let, ale pořád to odkládám. Je to prý mnohem náročnější a bolestivější než císař. Mám za sebou a dva a jít do něčeho mnohem horšího, jen pro to, abych vypadala o trošku líp…nevím ![]()