Hrozný nástup menstruace

89
22.6.19 10:17

Tohle mám každou ms takže jo byva to k tomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
886
22.6.19 10:20

To bude črevný vírus. Vyležať, diéta. Ja som tiež včera grcala a preháňalo ma, teraz je nejaký vírus vo vzduchu. Teda ak to nie je pravidelné, tak to bude skôr vírus. Mňa normálne preháňa prvý deň MS, ale nevraciam.

Příspěvek upraven 22.06.19 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.6.19 10:20

@rebelka 50 no nedokážu si představit, že by mě to chytlo v práci :zed:..bereš na to něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
22.6.19 10:24

Já sem.driv pila kontryhelovy čaj ten opravdu zabral ale musí se pít pravidelně, jinak prášky na bolest ale ty mě nepomáhají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
22.6.19 10:50

Já mívala takovou každou menstruaci :,( jediné co mi trochu pomáhalo byly algifen kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.6.19 10:55

Od doktorky mam novalgin. Ten pomaha. Jo a slibovali, ze po porodu se to zlepsi, ale nezlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.6.19 10:56

Jo a kontryhel mi menstruaci tak akorat rozhodil, ale vetsine zen, co znam, pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
22.6.19 11:07

Radosti ženského života. To co popisuješ znám až příliš dobře. Nepomohlo mi nic. Nic. Nic.
„Naštěstí“ jsem to tak vždycky měla jenom první den a pak to ustoupilo tak, že se ta bolest a křeče daly snést. K těm bolestem nebyl žádný zdravotní důvod, tak mi doktor doporučil HA a ta mě těch stavů zbavila. Po vysazení se nevrátily a uvidíme co bude po porodu.
Nech se zkontrolovat gynekologem, jestli třeba netrpíš na endometriozu - pak můžeš zkusit všechny možné bylinky a léky. No a nakonec ti možná uleví HA. Ibalginy atd úplně nedoporučuju, postupně si na ně totiž zvykneš a akorát si dodrbeš žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
22.6.19 18:28

Zazivam kazdou ms. I ted po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie