Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To bude črevný vírus. Vyležať, diéta. Ja som tiež včera grcala a preháňalo ma, teraz je nejaký vírus vo vzduchu. Teda ak to nie je pravidelné, tak to bude skôr vírus. Mňa normálne preháňa prvý deň MS, ale nevraciam.
Příspěvek upraven 22.06.19 v 10:22
@rebelka 50 no nedokážu si představit, že by mě to chytlo v práci
..bereš na to něco?
Já sem.driv pila kontryhelovy čaj ten opravdu zabral ale musí se pít pravidelně, jinak prášky na bolest ale ty mě nepomáhají
Já mívala takovou každou menstruaci
jediné co mi trochu pomáhalo byly algifen kapky
Od doktorky mam novalgin. Ten pomaha. Jo a slibovali, ze po porodu se to zlepsi, ale nezlepsilo.
Jo a kontryhel mi menstruaci tak akorat rozhodil, ale vetsine zen, co znam, pomohl…
Radosti ženského života. To co popisuješ znám až příliš dobře. Nepomohlo mi nic. Nic. Nic.
„Naštěstí“ jsem to tak vždycky měla jenom první den a pak to ustoupilo tak, že se ta bolest a křeče daly snést. K těm bolestem nebyl žádný zdravotní důvod, tak mi doktor doporučil HA a ta mě těch stavů zbavila. Po vysazení se nevrátily a uvidíme co bude po porodu.
Nech se zkontrolovat gynekologem, jestli třeba netrpíš na endometriozu - pak můžeš zkusit všechny možné bylinky a léky. No a nakonec ti možná uleví HA. Ibalginy atd úplně nedoporučuju, postupně si na ně totiž zvykneš a akorát si dodrbeš žaludek.