Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc koukáš na zprávy a ještě je neumíš ani pořádně číst a výkladas si je po svém, aby ještě více živily tvůj psychický problém. Který opravdu máš.
NATO se do ničeho nemíchá, proto spousta lidí nadává, že nedělá vůbec nic. Ani nemůže, pokud opravdu nechcou zatáhnout do války všechny a to evidentně nechtějí.
A na strach z atomovek si můžeš koupit tablety s jodem. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, co Putin začal vyhrožovat jadernou bombou a když vidím co se děje na Ukrajině, mám až panický strach. Nechci tady válku, nechci ještě umřít. Nevím proč se NATO motalo do cizích konfliktů, teď to odnese mnohem víc nevinných. Nemůžu jíst ani spát a pořád brečím. Plánovali jsme po potratu miminko ale bůh ví jestli ho někdy budu mít. Jsem totálně v pr*eli, uvažuji že si nechám předepsat nějaká antidepresiva a něco na spaní jinak asi zešílím
Má to tu někdo stejně nebo jsem blázen jen já?
Proc to nedas do jiz bezicich diskusi. Neni jich malo
@Cenarius píše:
Moc koukáš na zprávy a ještě je neumíš ani pořádně číst a výkladas si je po svém, aby ještě více živily tvůj psychický problém. Který opravdu máš.NATO se do ničeho nemíchá, proto spousta lidí nadává, že nedělá vůbec nic. Ani nemůže, pokud opravdu nechcou zatáhnout do války všechny a to evidentně nechtějí.
A na strach z atomovek si můžeš koupit tablety s jodem.
No, máš pravdu, ale tohle mě popravdě moc neuklidnilo. Přijde mi to jak dráždit hada bosou nohou https://www.novinky.cz/…-eu-40388698
@vokishka píše:
Proc to nedas do jiz bezicich diskusi. Neni jich malo
Třeba je to další troll. Vždycky anonym na začátku si všimni.
@MartinaIrena píše:
No, máš pravdu, ale tohle mě popravdě moc neuklidnilo. Přijde mi to jak dráždit hada bosou nohou https://www.novinky.cz/…-eu-40388698
Neboj. Ve skutecnosti Ukrajinu v EU nechteji. V EU je dost starosti s celou jihovychodni casti EU. Jsou to jen politicka gesta ![]()
Taky mám strach, ale nenechávám se jím zcela ovládnout. A kriticky vyhodnocuju informace - například NATO se do ničeho nemotá. Moc čteš a navíc tomu nerozumíš. Doporučuju vypnout ty internety a jít dělat něco, díky čemu ti bude líp ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, co Putin začal vyhrožovat jadernou bombou a když vidím co se děje na Ukrajině, mám až panický strach. Nechci tady válku, nechci ještě umřít.Nevím proč se NATO motalo do cizích konfliktů, teď to odnese mnohem víc nevinných. Nemůžu jíst ani spát a pořád brečím. Plánovali jsme po potratu miminko ale bůh ví jestli ho někdy budu mít. Jsem totálně v pr*eli, uvažuji že si nechám předepsat nějaká antidepresiva a něco na spaní jinak asi zešílím
jakože když chce Rus Ukrajinu, tak mu ji dáme, hlavně se do toho nemíchat?
tak snad pak nebude chtít třeba Slovensko, že? ![]()
A když by jsme mu dali vše, co chce, tedy i nás, máš pocit, že by pak neviní lidi neumírali a netrpěli?
věř, že to by se ti pak opravdu lépe nespalo…
@Anonymní píše:
Ahoj, co Putin začal vyhrožovat jadernou bombou a když vidím co se děje na Ukrajině, mám až panický strach. Nechci tady válku, nechci ještě umřít. Nevím proč se NATO motalo do cizích konfliktů, teď to odnese mnohem víc nevinných. Nemůžu jíst ani spát a pořád brečím. Plánovali jsme po potratu miminko ale bůh ví jestli ho někdy budu mít. Jsem totálně v pr*eli, uvažuji že si nechám předepsat nějaká antidepresiva a něco na spaní jinak asi zešílím
Ne nejsi taky mám šílený strach, nám tady už třetí den v noci lítají stíhačky a člověk neví
Naše vláda se do toho micha a posílá zbraně, Putim řekl že kdo bude pomáhat bude jeho nepřítel a my jsme na druhém místě, vždyť sem stačí hodit pár bomb
Nevím tohle je zlé měla by Ukrajina odstoupit, takhle ohrozí celou Evropu co se už asi stalo
Jediná určitě nejsi. Já mám horší a lepší chvíle. Celou neděli mi bylo do breku, stažený žaludek, bolest hlavy a velká úzkost. Včera to bylo lepší. No a dneska ráno jsem se probudila a klepala se.
@Anonymní píše:
Ne nejsi taky mám šílený strach, nám tady už třetí den v noci lítají stíhačky a člověk neví
Naše vláda se do toho micha a posílá zbraně, Putim řekl že kdo bude pomáhat bude jeho nepřítel a my jsme na druhém místě, vždyť sem stačí hodit pár bomb
Nevím tohle je zlé měla by Ukrajina odstoupit, takhle ohrozí celou Evropu co se už asi stalo
A ty by ses vzdala a šla dělat někomu otroka proto, aby se třeba Španělsko mělo líp a vyhlo se tomu? Pochybuji. Já Ukrajině fandím a sami máme dostatek, tak jsme jim něco poslali, co můžou využít.
@Cenarius píše:
Moc koukáš na zprávy a ještě je neumíš ani pořádně číst a výkladas si je po svém, aby ještě více živily tvůj psychický problém. Který opravdu máš.NATO se do ničeho nemíchá, proto spousta lidí nadává, že nedělá vůbec nic. Ani nemůže, pokud opravdu nechcou zatáhnout do války všechny a to evidentně nechtějí.
A na strach z atomovek si můžeš koupit tablety s jodem.
To je k ničemu, jak řekla Drábová.
@Anonymní píše:
jako jak odstoupit?
jen tak předat Putinovi celou zemi se všemi obyvateli?
jasné, naše ženy a děti to nejsou, tak o co jde…
A až zítra bude chtít Slovensko, tak by taky mělo odstoupit? nebo těm už podle tebe pomoct můžeme? ![]()
@Kfětoslava píše:
To je k ničemu, jak řekla Drábová.
Aspoň jako placebo na nervy.