Mobil - divný problém

65204
28.2.22 18:04

Mobil - divný problém

Všichni, kdo tomu rozumí, poradte. Mám už dlouho mobil a zřejmě od začátku (nějak jsem to dřív neregistrovala) cokoliv otevřu, fotky, internet, vidím pod tím ikony, co mám na hlavní stránce. Takže miminko má na obličeji pěkně vidět idos a podobně. Nikdy jsem nic takového neviděla, nevíte, čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
28.2.22 18:13

Vypálený display…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
28.2.22 18:16
@mdvorak píše:
Vypálený display…

fakt? ten mobil má sotva dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
28.2.22 18:51
@vokishka píše:
fakt? ten mobil má sotva dva roky.

To je jedno. Pokud je to špatná kvalita zpracování a běžně jsi nechávala mobil svítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
28.2.22 19:07
@Cenarius píše:
To je jedno. Pokud je to špatná kvalita zpracování a běžně jsi nechávala mobil svítit.

Jako kvalita mobilu? No je to Xiaomi redmi, asi 4,nic draheho. A mivala jsem nastavene pul hodiny a pak zavrit, ted mam 10 m. Takze jedina rada je novy mobil, chapu to spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
28.2.22 19:47

@vokishka ty obrazovky nejsou dělaný, aby na nich stovky hodin svítilo to stejný. Se to do nich prostě „vypálí“ časem.

Můžeš zkusit vyměnit, ale lepší vyjde koupit nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
28.2.22 19:49
@vokishka píše:
Všichni, kdo tomu rozumí, poradte. Mám už dlouho mobil a zřejmě od začátku (nějak jsem to dřív neregistrovala) cokoliv otevřu, fotky, internet, vidím pod tím ikony, co mám na hlavní stránce. Takže miminko má na obličeji pěkně vidět idos a podobně. Nikdy jsem nic takového neviděla, nevíte, čím to může být?

Tak ty vypalene ikony vidis jen ty. Kdyz so tu fotku otevres na PC nebo na jinem mobilu tak tam nebudou.
Priste si nastav, at se displey vypina pri nepouzivani at se ti ikony zase nevypali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
28.2.22 20:13
@Tarena píše:
Tak ty vypalene ikony vidis jen ty. Kdyz so tu fotku otevres na PC nebo na jinem mobilu tak tam nebudou.
Priste si nastav, at se displey vypina pri nepouzivani at se ti ikony zase nevypali.

Ja vim, ze jinde nejsou. Kdyz tenhle mobil ma blbé otevirani obrazovky, prst mi to casto vezme az na nekolikaty pokus, tlacitko, aby se objevil kod, reaguje casto taky na druhy treti pokus. Proto to nechci hned vypinat. Vubec me nenapadlo, ze se neco takoveho muze stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
28.2.22 20:59

Pokud to bylo od začátku, měla jsi to reklamovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
28.2.22 21:16
@AnastazieB píše:
Pokud to bylo od začátku, měla jsi to reklamovat…

To asi bylo pozdeji. A ja si to tak nejak neuvedomovala, ted je to vic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
28.2.22 21:41

@vokishka tak píšeš, že ho máš zhruba dva roky. Dva roky trvá záruka, takže jsi měla možnost to jít reklamovat hned po projevení závady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
28.2.22 21:43

A ani to, že ti to nebere prst nebo tlačítko na první pokus není normální. Takže příště líp vybírej a kdyžtak vrať a vyměň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová