Izolace aktuální situace

Anonymní
28.2.22 13:58

Izolace aktuální situace

Ahoj, jsem ode dneška v izolaci. V neděli jsme měli jet na prázdniny, máme zamluvený pobyt. Jak to je prosím aktuálně? Myslíte, že budu moci na pobyt jet nebo budu stále v izolaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32185
28.2.22 14:06

Jestli máš covid, tak je izolace na 7 dní…na pobyt tudíž nemůžeš, protože v neděli budeš ještě pořád v izolaci…jestli si měla pozitivní test dneska, je to den nula, takže si v izolaci do příštího pondělka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127

Izolace stále platí. Sice se mluví akorát o Ukrajině, ale izolaci logicky nikdo nezrušil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem ode dneška v izolaci. V neděli jsme měli jet na prázdniny, máme zamluvený pobyt. Jak to je prosím aktuálně? Myslíte, že budu moci na pobyt jet nebo budu stále v izolaci?

Tak to pobyt zrus, izolace teď trvá 7 dní a během ní na pobyt určitě nemuzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
28.2.22 14:37

Izolace je povinná 7 dní. Nemůžete jet až v pondělí? Ovšem taky se může stát, že to ještě někdo postupně chytne od vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
28.2.22 14:41
@lucad77 píše:
Izolace je povinná 7 dní. Nemůžete jet až v pondělí? Ovšem taky se může stát, že to ještě někdo postupně chytne od vás.

Pokud je dnes pozitivní, tak jí izolace končí v pondělí včetně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.2.22 14:44

Ano, 7 dní. Den testování je den 0, pokud to bylo včera, máš izolaci do neděle (včetně). Pokud jsi byla na testu až dnes, tak máš izolaci až do pondělí (včetně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
28.2.22 14:53
@Lama Lama píše:
Pokud je dnes pozitivní, tak jí izolace končí v pondělí včetně.

Tak psala, že má izolaci ode dneška, tak jí věřím no. Nepsala, že byla dnes na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
28.2.22 15:50
@lucad77 píše:
Tak psala, že má izolaci ode dneška, tak jí věřím no. Nepsala, že byla dnes na testu.

Když půjdu zítra rano na test, v poledne výsledek, tak do pulnoci v izolaci nejsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32185
28.2.22 16:51

@Lama Lama Jsi, ale pořád je to den nula :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24717
28.2.22 16:57
@Lama Lama píše:
Když půjdu zítra rano na test, v poledne výsledek, tak do pulnoci v izolaci nejsem?

Izolace je nařízena až PO pozitivním PCR testu (až přijde pozitivní výsledek). Tudíž jsem předpokládala, že na něm již byla, nejspíš včera, když ji má nařízenou ode dneška. U nás výsledky dřív než druhý den nechodí. Den testu je den nula, který se do celkového počtu nepočítá, první den izolace je dnes, čili by měla končit v neděli, což je sedmý den. Nikde přece nepsala, že byla teprve dnes na testu. Vy jste psala, že bude končit až v pondělí, ale pokud má již dnes den 1, tak den 7 je neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
28.2.22 17:55
@Monchichik píše:
@Lama Lama Jsi, ale pořád je to den nula :mrgreen:

Aa psala jsem já neco jiného? Pokud má test z dneska, má izolaci do pondělí včetně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32185
28.2.22 17:58

@Lama Lama nepsala, já vím :kytka: je to tak jak píšeš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
28.2.22 20:40
@Monchichik píše:
Jestli máš covid, tak je izolace na 7 dní…na pobyt tudíž nemůžeš, protože v neděli budeš ještě pořád v izolaci…jestli si měla pozitivní test dneska, je to den nula, takže si v izolaci do příštího pondělka…

Ne, den odběru PCR je den nula. Od toho dne +7 dní. A 8. den už jsi free.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
28.2.22 21:15
@Veveří píše:
Ne, den odběru PCR je den nula. Od toho dne +7 dní. A 8. den už jsi free.

Co jineho pise, dnesni pozitivni test je den nula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová