Hry pro dospělé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
23.6.10 10:40

Hry pro dospělé

Pěkné dopoledne,
vyrážíme za 14 dnů na dovču,a tak přemýšlím jak se zabavit po večerech, až děti usnou…vždy bereme karty,kostky,scrable.
Tentokrát chci přibrat ještě nějakou „větší“ hru, a protože Dostihy už máme v malíčku, a tak nějak už ohrané,tak malinko tápu, kterou vybrat, ať se u ní zabavíme,pobavíme a pořádně se vyhrajeme :wink:
Máte dobré zkušenosti s nějakou konkrétní :?:
Budu ráda za tip.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
23.6.10 10:41

soudruhu nezlob se..ta u nas vedla…ale uz je taky ohrana :-)

pak hra zivot je docela dobra … hlavne uz je to s kreditkama a tak takze je to zajimavy po tehle strance :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
23.6.10 10:45

Skvela hra jsou Osadnici z Katanu.To jsme jeden cas hrali porad. Ale musite si koupit rozsireni Mesta a rytiri, to pak stoji za to :-)
(A ted jsem si vzpomnela, jak jsem kdysi chtela zavest pujcovnu stolnich her (tech drahych) a manzel se mi vysmal…ze byste tam zasli, vid?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.6.10 10:45

Carcasone..plus různé variace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.6.10 10:47

Aktivitýýýýýýýý. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
23.6.10 10:49

taky se přikláním ke Carcasone. Výborná hra, ikdyž se u ní občas pohádáme (nesnáším, když mi obsazuje louky) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.6.10 10:51
smahulinka píše:
taky se přikláním ke Carcasone. Výborná hra, ikdyž se u ní občas pohádáme (nesnáším, když mi obsazuje louky) :wink:

Já zase šílím, když se mi někdo spojí s městem :cert: :cert:
A variace s Věžemi je naprosto destrukční a na :pankac: nervy - doporučuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
23.6.10 10:54

U nás je oblíbená třeba jenga . Ale bacha, je to docela rachot, když se věž zřítí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
23.6.10 10:54

Souhlas s Babou - Activity u nás vedou a je u toho dost zábavy, hlavně, když se trochu pije :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
23.6.10 10:56

Já jsem pro Activity, vždycky se u toho válíme smíchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
23.6.10 10:56

Za mě rozhodně UBONGO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
23.6.10 11:12

Tak my jsme celkem zavislaci hraci, takze bych pro zacatecnika rekla Osadnici, Carcassonne, mozna i Alhambra, Vlak za vlakem (jednoduchy, rychly, hrozne se libi detem - zatim nehrajou, ale koukaji na ty vagonky).
Dulezity je mit jasno kolik vas bude hlavne hrat, jestli jste jen vy dva nebo mate moznost aspon 1-2× do mesice hrat ve vice lidech, zalezi co mate radej, premyslet a taktizovat, nebo spis nahoda a rychla hra.
Ne kazda deskovka je totiz dobra jen ve 2 a ne kazda je pro zacatecniky (pokazde se musis prokousat pravidly a to byva mnohdy nejhorsi, hrani uz pak samo o sobe je v pohode).
Jinak my ve 2 hrajeme nejvic Agricolu (tam je narocny to prokousani pravidlama), Dobyvatele vesmiru, a spatny nejsou ani Vladci podzemi.
Nejlepsi budes mit najet na http://www.hrajeme.cz/Hrajeme/ tam najdes recenze a hodnoceni ke spouste her. A taky fotky jak to vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.6.10 11:22

Taky doporučuju Carcassonne, vzala bych základní + 1. rozšíření - hostince a katedrály. Tady se dočteš víc: http://www.carcassonne.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.6.10 11:28

No ono vlastně záleží, co za zábavu očekáváte.
Carcassone, Osadníci atp jsou fajn, ale je to hra na soustředění, není to taková sranda.
Aktivity jsou jednoduchá hra a je fakt sranda.
Něco mezi mi přijde karetní hra Bang.
Taky Česko není špatné, ale to není dobré pro ješitné lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.6.10 11:35

AHoj activity jsou super a můžeš si je stánout na uloz.to a je tam strašně moc slov. Jinak nás vždycky zabavil i poker.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí