Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jake hry se vam osvedcily, když hrajete s dospělými? Melo by to byt něco, co se zvládne i v trochu podnapilém stavu
A zabavne. Koukala jsem na Tik tak bum, ale nevím, jestli ta bomba není moc hlasita (aby nevzbudila deti spici nahoře), máte ji někdo? Jinak mame Activity gold a Party Alias, takže něco trochu jiného. Ještě přemýšlím o Dobble.
Díky za tipy ![]()
Vyborne je Dixit, Dobble, Telepatie. Nebo Osadnici z Katanu, Carcassonne, Scrabble. Je toho spousta
Activity taky paráda, nebo treba Česko.
Tik tak bum je dokonala hra a k ponapilemu stavu naprosto idealni.Tika to celkem nahlas. zkuste prubnout.my se u toho vzycky strasne nasmali. doporucuju ![]()
Já k vínku doporučuju UBONGO, dobrá prča když má člověk něco upito a hodí se i pro starší děti
Dobble urcite…u nas to hraji momentalne 3 generace, od ctyrleteho (i kdyz se mu musi trochu pomoct) az po me rodice ![]()
Jinak v podnapilem stavu se hraje vyborne i takova obyc hra jako Clovece…na jeden vecer pred hoodne lety vzpominam doted ![]()
Potrebuju něco, co se dá snadno a rychle vysvětlit. Jak je na tom Ubongo?
@Carmen6 osadníky bych asi nebrala, pokud to je na večerní odlehčení dospělých na horách
![]()
@Carmen6 ubongo je naprosto lehoučké http://www.deskovehry.com/…-jsou-vecne/
@Carmen6 píše:
Potrebuju něco, co se dá snadno a rychle vysvětlit. Jak je na tom Ubongo?
Na vysvětlení rychlovka, ale mě to moc nebavilo ![]()
@Kikuška90
asi jste málo pili, nebo byla špatná konstelace, my už ani ty diamanty nerozděláváme, jen na čas skládáme a kdo prohraje, musí se napít…
@medunka23 Určitě málo pili
Nebo moc?
Vždycky jsem tvrdila, že ostatní měli lehčí kartičk
A pořád si za tím stojím ![]()