Co když přechodím angínu?

14
2.2.16 02:47

Co když prechodim angínu ?

Ahoj prominte za blbou otázku ale mam problém jsem druhy tyden v praci a mam anginu jak blazen teprve druhy den ale zacina to byt cim dal horsi to polykání a začínám se citit slabe ale na nemocenskou se bojim je mi to blbe po tak krátké době co kdyz si budoi myslet ze se mi tam nechce nebo ze me to nebaví nebo ze hned jsem nemocna a treba vymyslím takove divne mam myšlenky co by jste dělali vy? Zklozim ve zdravotním středisku je to docela fyzicky namahave jak člověk 4 hodiny vytírá hned je člověk spoceny a to jeste trpím tim ze se mi často mota v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Uju
6750
2.2.16 03:33

Šla bych k doktorovi s tím aby mi dal léky a normálně bych chodila do práce. :nevim: ¨Teda pokud by to bylo trochu možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
2.2.16 04:11

Tim, ze prechodis jakoukoli nemoc, ublizujes hlavne sama sobe. Ono prasky treba pomohou fungovat, ale to telo potrebuje klid a pokud ho nema, tak ti to da najevo vic okate. Treba tim, ze budes mit zdravotni problemy vic nez na tyden, ktery potrebujes ted.
Dojdi si k lekari a pokud to je na neschopenku, tak se neda nic delat. Zamestnavatel by to mel pochopit. Nejen proto, ze tu nemoc nebudes sirit.
Kolik lidi dlabe leky, aby nebyly videt projevy, ale nemoc roznasi?
Nemocne telo patri do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.16 04:47

@petjir takže…můj případ… Na přelomu roku jsem dostala angínu. Zrovna mi vyšlo že jsem měla týden volna. Byla jsem tedy doma brala antibiotika a kapky. Do práce jsem se po 7dnech vracela ještě s tím že jsem kaskáda a co myslíš? Vrátilo se mi to komplet znovu celý. Nakonec jsem si vzala neschopenku a dnes jdu na kontrolu. Takže jsem tím chtěla říct abys to neprechazela. Ale na druhou stranu tě chápu. Mně bylo taky blbý jít má neschopenku pac jsem na ni byla od září 2014 do duben 2015 a plánuji kvůli umělými oplodnění další neschopenku v březnu. Ale co nedělám, nic. Řekla jsem si že chci být zdravá až si půjdu pro miminko. Práce neprace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
2.2.16 05:58

@petjir tak s anginou bych si nezahravala. Nelecena ma celkem hnusny komplikace, ne vyjimecny. Postizeni ledvin nebo srdce bych neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
2.2.16 06:27

Kamarád dvakrát přechdil angínu, výsledkem je poškozené srdce a pravděpodobné dožití bez transplantace cca do 40 je mu 29 a moc na sebe nadává, že co ho o napadlo, ale prostě škola měla před ním tenkrát přednost. Nepřecházejte to ty dopady mohou být fatální :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.2.16 06:37

S anginou bych si teda zrovna nezahravala. Muze se ti dostat do srdce a to pak budes na neschopence daleko dyl nez jeden tyden.. Taky me prepadavaji vycitky svedomi vuci zamestnavateli, kdyz zustanu doma nemocna, ale moje zdravi je mi daleko cenejsi nez par stovek, o ktere na nemocenske prijdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.2.16 07:39

@petjir může Ti to oddělat srdce… s timto bych si nehrála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
2.2.16 08:17

U me angina po nasazení penicilinu behem 2-3 dnu temer zmizí, dneska je streda, kdyz zitra skočis k doktorce a dostaneš atb, podle me v pohode v pondeli muzes do prace (jen pritom budes dobirat atb) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.16 08:21
@petjir píše:
Ahoj prominte za blbou otázku ale mam problém jsem druhy tyden v praci a mam anginu jak blazen teprve druhy den ale zacina to byt cim dal horsi to polykání a začínám se citit slabe ale na nemocenskou se bojim je mi to blbe po tak krátké době co kdyz si budoi myslet ze se mi tam nechce nebo ze me to nebaví nebo ze hned jsem nemocna a treba vymyslím takove divne mam myšlenky co by jste dělali vy? Zklozim ve zdravotním středisku je to docela fyzicky namahave jak člověk 4 hodiny vytírá hned je člověk spoceny a to jeste trpím tim ze se mi často mota v hlavě…

tady…angína se nepřechází, pokud nemáš ráda ruskou ruletu
 http://www.cpzp.cz/…-anginu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
2.2.16 08:37

Když přžechodíš nemusí se ted stát nic, ale každá přechozená nevyléčená nemoc tělo oslabuje a vše se načítá jednou na stáří, zatěžuje to srdce. Tedy škodíš sama sobě a dřív nebo později Tě to dožene. Pokud nemůžeš kvůli práci zalehni alespoň o víkendu do peřin nech tělo odpočinout a pij bylinkové čaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
2.2.16 08:39
@Heivka píše:
Kamarád dvakrát přechdil angínu, výsledkem je poškozené srdce a pravděpodobné dožití bez transplantace cca do 40 je mu 29 a moc na sebe nadává, že co ho o napadlo, ale prostě škola měla před ním tenkrát přednost. Nepřecházejte to ty dopady mohou být fatální :zed:

2× přechodil angínu a zachrání ho transplantace srdce??? No to snad ne… Srdce přecházené nemoci zatěžuje, to je pravda, ale né takhle šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
2.2.16 08:42
@Uju píše: Šla bych k doktorovi s tím aby mi dal léky a normálně bych chodila do práce. :nevim: ¨Teda pokud by to bylo trochu možné.

I bez léků se dá angína vyléčit, ale chce to ležet a rozhodně nechodit do práce. Nechat si napsat léky, ATB a jít dělat, je ta nejblbější rada jakou můžete dát. Je to stejný záhul pro tělo, jako nemoc samotná. Léky a ATB tělo taky oslabují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.2.16 08:42
@klafina123 píše:
2× přechodil angínu a zachrání ho transplantace srdce??? No to snad ne… Srdce přecházené nemoci zatěžuje, to je pravda, ale né takhle šíleně.

tak si o tom něco přečti - konkrétně tedy o angíně.. není to nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
2.2.16 08:48

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...