Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevím jestli jsem praštěná či co… předevčírem jsem měla děsivou noční můru. Asi v půl čtvrté ráno mě vzbudila má čtyř měsíční dcera, potřebovala přebalit. Přebalila jsem jí a šla si do kuchyně udělat šťávu… No vypila jsem to pití a šla si lehnout. Opět jsem vstala a šla si tu šťávu udělat znovu. Jenže se mi jí povedlo vylít na rychlovarnou konvici. Blbec jsem jí začala mýt, když byla pod proudem. Pak už sem jen slyšela hučení v hlavě a jak padám k zemi. Celá sem jakoby vibrovala… Dostala jsem elektrický zásah. Už jsem jen čekala že umřu. Nemohla jsem ani zavolat na manžela. Nemohla jsem nic… Tak jsem odevzdaně zavřela oči a… Najednou se vzbudím… No sen živý jak blázen. To se mi opravdu ještě nestalo… Mělo to však dohru… Ráno jsem si vstala udělat kafe a nefungovala rychlovarná konvice. Nevím jestli jsem jí v tom snu rozbila či co, ale zkusila jsem jí snad desetkrát vypojit, zapojit, pohnout s ní, praštit s ní… NIC. Uvařila jsem si tedy vodu na kafe v hrnci. Když manžel vstal, šel se na tu konvici podívat a ta normálně fungovala… Nechápu!
Podělte se i vy se svými sny o smrti..
Za hrubky se omlouvám… ![]()
@Terka_mamka Hmm, já bych řekla, že ta konvice je opravdu špatná… a proto se ti o tom zdálo. Aby tě to upozornilo na nebezpečí… ![]()
@Black Cat taky bych řekla, že do snů se občas promítá něco z podvědomí… no raděj bych jí vyměnila…