Hry pro Playstation

237
22.10.12 20:27

Hry pro playstation

Ahoj, chceme dětem koupit k vánocům playstation 3 a nevíme si rady jaké hry vybrat. Chceme jich koupit několik, různé druhy. Je to pro děti okolo 10 let. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
22.10.12 20:30

A jsou to holky ci kluci? :) kupujete i „move“ nabo zaklad? (move je takove to jak se da poskakovat pred televizi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:40

Jinak pro dva maj dobry hry podle ruznych animacu, treba RIO, na podobny zpusob i ICE AGE. Muzou hrat dva proti sobe nebo i jenom jeden. Celkem pekne graficky udelane, ruzne hry, deti pochopi. (tancovani podle papouska - sipkama, sbirani ovoce a nasledne utikani pred vlnou, nebo v dobe ledove koulovani jeden druheho blatem a tak).. myslim ze vsecko podle jejich oblibenych pohadek se jim bude libit ;)
taky urcite zkuste Little big planet, muzes si oblikat a upravovatvlastni figurku - muzou hrat az 4 naraz - a prochazis kolama, a musis u toho i premyslet, nekde neco potahnout, pridrzet a tak.. moc hezka hra..

jinak jestli to jsou kluci bych koupila nejake auticka, coz nejlepsi hratelne i graficky jsou z edice Need for speed, hrajes normalne - ja uz si teda s pritelem poridila i volant - takze se zabavite u toho taky :).. ovsem tohle muze hrat vzdycky v dane chvili jen jeden..

a jeste porad jestli to jsou kluci tak nejakou tu „mlaticku“ opet se zabavite i vy rodice nebo s prateli, jde koupit i nejaka s detskymi motivy kdyztak se ti muzu podivat..

pro holcicku treba PET, to uz je i pro to move, ma to tu kameru a ma tam svoje zviratko o ktere se stara a tak.. taky to moc chvali vsichni..

jinak se jeste zkusim zamyslet :).. ps3 je fajn volba, my na tom v mezicase i prehravame filmy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
22.10.12 20:43

Zatím jsme mysleli koupit jen základ. Stále ale vybíráme, nevíme pořádně co je dobré a co zbytečné kupovat. Jo a bude hrát kluk i holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:49

Tak to mas nejlepsi takove ty podle oblibenych animacu - jsou moc hezky udelane a zahrajou si oba. Navic pak podle toho jak budou mit narozeniny nebo tak koupite individualne hru pro jednoho nebo druheho a ta uz muze byt poradne zamerena. taky jsem mela jen zaklad, je lepsi koupit s vetsim HDD (nejvetsi je 320gb) to mam i ja - pak se tam ukladaji i hry, ja tam mam i filmy a fotky a tak :).. navic napr. volant je pak otazkou cca 1000kc - az poradne dotestuju ten svuj muzu ti pak napsat jaky mam a to stal jen 1000korun :).. vis co ted maji nejlepsi kdyz si zahrajou dva a muzou hrat treba i s kamarady nebo tak, me to taky moc nebavilo tenkrat jak sem byla mala samotnou, nejradci sem hrala se segrou!! (i kdyz to byly ty 8mi bitovky, ale bylo tu suuuper! =) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
22.10.12 20:51

Jestli mají rádi Harryho P., tak tohle :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:52

Jinak v kazde krabici je jen jeden ovladac, je treba dokoupit druhy!! navic maji akcni sady kde davaji hru nebo dve zdarma - tak si reknete ze mate deticky 10let a oni vam daji tu nejbliz k tomu sadu.

jinak nejlepsi mate skocit do nejake prodejny kde prodavaji ps3 primo nejaky game obchod, tam vam rekne co je vsecko v krabici a poradi urcite i s vyberem her co lidi nejvic kupujou, co je dobre a tak. Nemusite to tam kupovat pak si to naklikate treba na netu kde je to mnohem levnejsi ale urcite dobre poradi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:58

Jinak jeste rada, daji se pak kupovat hry vyhodne na aukru bud nove (ale u tech doporuju zkouknout cenu i v normalnim eshopu) nebo uz hrane ale porad neposkozene. Coz uz pak stoji treba jen zlomek ceny a udelaji spousty zabavy i uvas a stejne tak je pak mozne je prodat dal.. jo a jeste se pak vzdycky tam podivej - i v eshopu odkud tu hru maji, ne vsechny jsou v cestine - protoze levnejsi hry jsou samozrejme v zahranici tak se pak posilaji a vozi odtama. Ale v anglictine by jste kdyztak zakrocili a pomohli no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.10.12 21:59

Ano Harryho hraje i můj syn 9letý potom Crashe nebo jak se to píše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 22:07
@lusess píše:
Ano Harryho hraje i můj syn 9letý potom Crashe nebo jak se to píše :)

jj ten cr4sh nebo jak je taky dobra hra :).. harryho sem tedy nikdy ani pusteneho nevidela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
22.10.12 22:18

Ja bych určitě šla do crashe bandicoot, přítel to doma hraje pořád a malá 6let je z toho hotová :cert:
Ale z aukra doporčuji jen nové, nikdy nevíš jak moc poškrábané jsou použité, aby se to pak nesekalo.. s tím mám hrozné zkušenosti..Známý takhle prodává hry, ani na fotkách nevidíš škrábanec, ale on je předtím vyčistí arašídovým máslem, coca-colou, zubní pastou a práškem do pečiva, to ale pak poznáš když ta hra jede pomalu a zasekaně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
23.10.12 10:19
@Denisa313 píše:
Ja bych určitě šla do crashe bandicoot, přítel to doma hraje pořád a malá 6let je z toho hotová :cert:
Ale z aukra doporčuji jen nové, nikdy nevíš jak moc poškrábané jsou použité, aby se to pak nesekalo.. s tím mám hrozné zkušenosti..Známý takhle prodává hry, ani na fotkách nevidíš škrábanec, ale on je předtím vyčistí arašídovým máslem, coca-colou, zubní pastou a práškem do pečiva, to ale pak poznáš když ta hra jede pomalu a zasekaně :cert:

aha, no ja kupovala pouzitych jen par, jinak vzdycky nove tak nevim, tech par slo bezvadne.. ale tak mas pravdu vzdycky je lepsi koupit nove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.10.12 10:26

My jsme kupovaly i použité za levno, taky sme se bály co to bude, ale přišly skoro nepoužité hry, ale už si nepamatuji ty stránky nějak ps2 to začínalo, našla jsem to na heuréce, kde mi to vyhledalo levné hry,,a určitě i na ps3 tam byly..už jsem je našla :D tu http://www.hryps2.cz/…Ps2-do-99-Kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
23.10.12 14:47

Děkuju moc všem za odpovědi. Jdu kouknout na odkazy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
27.11.16 17:46

Ahoj,
jaké kupujete hry na Playstation 4 dětem, co je baví? Mě se zdá že se ve všech střílí, všude teče krev proudem, nějak nemůžu nic normálního najít, kromě aut, fotbalu, hokeje, prostě těch sportovních. Hledám pro kluky 9 a 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí